TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het ontdekken van een magisch kunstwerk, een voedselmoza´ek van een lieveheersbeestje en Boekenjongen speelt met een skateboard.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt in het huis van Jacques Tati en ontmoet daar een jonge tiener die zich verveelt. Elke keer dat ze iets probeert, mislukt het. Gelukkig is Stoppeltje niet het type dat haar zomaar in de steek laat.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:25 Rintje
Tobias moet naar de tandarts. Hij is zo bang dat tandarts Henriette en assistent Rintje alvast even een kijkje nemen. Rintje pakt de tandenborstel voor een serieuze poetsbehandeling.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra bekijken het fotoalbum van hun familie, en ontdekken dat ze uit eieren zijn geboren. Ricky denkt vervolgens dat hij uit een rond voorwerp alles kan uitbroeden wat hij wil.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en de timmerman proberen een waterlek te repareren, maar hun succes veroorzaakt problemen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt mooie schaduwen in het donker en dan is 'donker' toch wel leuk.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Op het strand verzamelt Gaspard schelpen voor zijn verzameling. Als een jongetje van zijn eigen leeftijd een mooie voor zijn neus laat vallen, maakt hij van de gelegenheid gebruik om hem zonder iets te zeggen op te rapen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendenboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Sa´d en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Sa´d en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Van Leemhuyzen vraagt aan Samson en Marie om voor hem een vaas op te halen bij het postkantoor. Marie laat de vaas vallen en deze valt in scherven uiteen. Dit is een ramp. Marie doet haar best om de stukken te lijmen en weer tot een vaas te puzzelen.
«
»
07:30 Molang
Tijdens de oudheid lijden Molang en Piu Piu schipbreuk, waarna hun vlot aanspoelt op een eiland. De twee zijn opgelucht door de goede afloop, en gaan op zoek naar anderen. Maar dan staan ze op het punt een buitengewone ontmoeting te hebben.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
08:00 Kids on the block
Om een goede indruk te maken, biedt Rayan zijn diensten aan als klusjesman bij het nieuwe gezin. Selma zet hem aan het werk in de tuin. Helaas is Rayans enige grote voorbeeld zijn vader.
«
»
08:15 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
08:30 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
In de prehistorie is vuur een belangrijk element om te kunnen overleven. Dus wanneer Molang het vuur per ongeluk dooft, zit er maar ÚÚn ding op: op zoek gaan naar vuur in het hart van de grote vulkaan.
«
»
09:05 Molang
Degene die erin slaagt het zwaard Excalibur uit de steen te trekken, zal tot koning worden gekroond. Van alle ridders die deze uitdaging aangaan, is het de kleinste van allemaal die zal slagen: Piu Piu.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
╔Ún van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak. Hij noemt de slak Stanley en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
09:30 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
09:41 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pingu´n Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pingu´n Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina komt erachter dat de heks een Heksenkring organiseert en daar wil ze maar wat graag bij zijn. Ze besluit er samen met Pinokkio stiekem naartoe te gaan maar het stel raakt behoorlijk in de problemen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp wordt opgeschrikt door de ontdekking van Gregor het 'monster'. Koekie sluit een bijzondere vriendschap met hem en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij onschuldig is.
«
»
10:45 Royals Next Door
Wanneer een schoolfeest botst met een staatsdiner, bedenkt Stella een plan om beide bij te wonen. Een idee dat vanaf het begin gedoemd lijkt te mislukken en haar alleen maar in de problemen kan brengen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Wanneer de Royals vergeten uit te schakelen voor Earth Hour, laat een ontzette Stella haar familie een week lang leven bij kaarslicht, maar dat loopt al snel uit op chaos.
«
»
11:10 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
11:25 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
11:35 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
11:45 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de MatongÚwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
12:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
12:50 Helden
De helden houden een episch kussengevecht.
«
»
13:00 Buitenspeeldag
Naar aanleiding van de 12e zet Ketnet van 13 tot 17 uur zijn uitzendingen stop. Samen met de medeorganisatoren (De Vlaamse Overheid en andere kinderzenders) wil Ketnet de kinderen aansporen om buiten te gaan spelen en te ravotten.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas ontdekken dat roodwangschildpadden bij ons in de vrije natuur leven. ╔n dat ze ferm kunnen bijten.
«
»
18:15 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
18:30 Silverpoint
Finn en Alice besluiten 's nachts het kampterrein te verlaten en naar het hutje buiten het hek te gaan. Louis en Kaz komen ook op het feestje terecht, maar als ze er eenmaal zijn, gebeurt er iets heel vreemds. Glen en Meg ontdekken iets bijzonders.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
De vriendengroep komt erachter dan hun skatepark sluit voor twee maanden.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny is eindelijk klaar met haar behandelingen, maar in plaats van te springen van vreugde, wordt ze overmand door angst. Het is eng om niet meer gecheckt te worden en ze vraagt zich af of het echt voorbij is.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
In dit laatste spel voor de finale moeten de drie deelnemers zo snel mogelijk de papieren zakdoekjes - een voor een - uit de drie dozen die voor hen staan plukken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers