TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:00 Buitenspeeldag
Naar aanleiding van de 12e zet Ketnet van 13 tot 17 uur zijn uitzendingen stop. Samen met de medeorganisatoren (De Vlaamse Overheid en andere kinderzenders) wil Ketnet de kinderen aansporen om buiten te gaan spelen en te ravotten.
«
»
14:00 Villa Politica
Met een liveverslag van de plenaire zitting van het Vlaams Parlement.
«
»
15:30 Buitenspeeldag
Naar aanleiding van de 12e zet Ketnet van 13 tot 17 uur zijn uitzendingen stop. Samen met de medeorganisatoren (De Vlaamse Overheid en andere kinderzenders) wil Ketnet de kinderen aansporen om buiten te gaan spelen en te ravotten.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:00 Sporza: Waalse Pijl
Verslag van de wielerwedstrijd 'Waalse Pijl' voor vrouwen.
«
»
18:20 Sporza: Europees Preview Magazine
Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
19:10 The pill revolution
De Britse televisiepresentatrice Davina McCall ontkracht de mythes rond de pil en laat voor de camera haar spiraaltje verwisselen om vrouwen te laten zien dat er weinig te vrezen valt als het om de procedure gaat.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Hier en toen
Van het najaar van 1992 tot het najaar van 1993 namen iets meer dan 2500 Belgische militairen deel aan de VN-vredesmissie in Somali. Het doel was om de verschillende bendes en milities te ontwapenen en te zorgen voor een veilig kader.
«
»
22:20 Zij Hen Wij
Hanne Gaby Odiele is een internationaal topmodel. Pas op hun 17e ontdekte Hanne bij het lezen van een tienertijdschrift dat hen intersekse is. Vandaag gebruikt hen hun modellenstatus om de cosmetische operaties bij intersekse kinderen te stoppen.
«
»
23:10 A Hero
Rahim zit in de gevangenis vanwege het niet op tijd terugbetalen van schulden. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser te overtuigen de klacht tegen hem te laten vallen. Helaas loopt het niet zoals Rahim had gehoopt.
«
»
01:20 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers