TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De overgebleven stellen gaan voor de laatste keer op date. Patrick heeft de ultieme date bedacht voor Belinda, Liam wil Georgia een andere kant van zichzelf laten zien en Melissa maakt kennis met de vrienden van Bryce.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
In Hampshire is een koppel niet blij met hun geïsoleerde keuken en geïmproviseerde kantoorruimte. Sarah Beeney gaat bij ze langs en creëert een mooi plan voor hun problemen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Watson raadt een jonge vrouw die onlangs haar moeder verloor aan om therapie te volgen. Dr. Bower behandelt een jongeman met zelfmoordneigingen sinds het overlijden van zijn moeder.
«
»
13:40 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeney reist af naar Surrey om een stel te helpen bij het renoveren van hun huis om meer opslagruimte te creëren. Haar verrassende plan zorgt voor veel enthousiasme bij de jonge Britse familie.
«
»
14:35 Blind getrouwd: Australië
De laatste dates worden vervolgd. Jake weet nog steeds niet hoe Bec over hem denkt. Jason plant een romantische date voor Alana. Na de dates gaan de mannen en de vrouwen apart van elkaar een avondje stappen.
«
»
15:50 GPs: Behind Closed Doors
Sommige patiënten moeten de huisartsen doorverwijzen naar meer gespecialiseerde collega's.
«
»
16:45 Families XXL
De familie Meulemans viert Kerstmis met hun vijftien kinderen midden in de zomer. Stephanie maakt ondertussen ook kennis met twee nieuwe extra extra large families.
«
»
17:50 MasterChef Australië
Louis Tikaram en zijn team van Stanley Restaurant nemen het in een blinde estafette op tegen de drie volgende kandidaten. Ze mogen maken wat ze willen, maar de teams mogen onderling niet communiceren.
«
»
18:50 Home and Away
Cash en Justin zijn op een dood spoor beland in hun zoektocht naar Margot en Andrew, die intussen volop gebrainwasht wordt door de leden van Vita Nova.
«
»
19:15 Ambulance
Tijdens Halloween verwachten de teams een drukke nacht. Er komt een oproep binnen van de London Fire Brigade die om hulp vraagt bij een brand in een flatgebouw. Meer dan honderd hulpverleners worden uitgezonden.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van de wedstrijd Manchester City - Real Madrid, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Champions League.
«
»
23:30 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»
00:50 Ambulance
Tijdens Halloween verwachten de teams een drukke nacht. Er komt een oproep binnen van de London Fire Brigade die om hulp vraagt bij een brand in een flatgebouw. Meer dan honderd hulpverleners worden uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers