TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Below Deck Mediterranean
Als de crew een avondje uitgaat, onthult Alex zijn gevoelens voor Bugsy. Hannah heeft moeite om aansluiting te vinden met de groep. Kapitein Sandy heeft kritiek op Jess' functioneren in de wasruimte. Malia belandt in een noodsituatie.
«
»
03:05 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy en Kiko staan na een belangrijk diner op een tweesprong. Hannah probeert ondanks alle stress het hoofd recht te houden. Rob en Jess zetten een grote stap tijdens een excursie naar Valldemossa.
«
»
03:45 The Real Housewives of New York City
De chaos in Cancun is compleet. Luann confronteert Dorinda over haar woede. Ondertussen probeert Ramona om Leah te vergeven voor haar gedrag op Ramona's verjaardagsfeestje. Dorinda organiseert kamelenritjes.
«
»
04:30 The Real Housewives of New York City
Tijdens het ontbijt snauwt Dorinda Sonja en Leah af. Luann en Leah pikken twee vrijgezelle mannen op en nemen ze mee naar de villa. Terwijl Dorinda op bed ligt, dineren de dames uitgebreid met de heren.
«
»
05:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
De mannen ontdekken iets unieks en moeten beslissen of ze het groots gaan aanpakken of naar huis gaan. Mike gaat er helemaal voor om een oud stuk natuur te redden.
«
»
06:55 American Pickers
De mannen hebben een ongemakkelijke ontmoeting met de 'King of the Gypsies' die een fantastische ondergrondse verzameling heeft maar weigert te verkopen.
«
»
07:51 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:05 Shipping Wars
Todd en Tamera ondernemen een monstertocht. Dusty heeft reisgenoten van het sterke, stille type.
«
»
08:35 Zombie House Flipping
Het team heeft een flinke uitdaging aan een zombiehuis dat lange tijd door zware rokers werd bewoond. De muren zijn bruin en doortrokken van een penetrante geur. Gelukkig zou de ontdekking van een verborgen schat dit project winstgevend kunnen maken.
«
»
09:30 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
10:25 Shark Tank
Een zelfverklaarde 'culinaire ninja' presenteert zijn 'heat-and-eat' paleomaaltijden. Een trotse vader en zijn zeventien jaar oude zoon hopen dat ze met hun high-tech visapparaat de sharks kunnen binnenhengelen.
«
»
11:20 Below Deck
James speelt spelletjes ten koste van Elizabeth. Eddie biedt Izzy een interessante kans. Francesca ontdekt dat ondergeschikten zonder toestemming in een gastencabine hebben geslapen.
«
»
12:10 Below Deck
Francesca verliest alle vertrouwen in Elizabeth. Rachel blijft gefrustreerd over de miscommunicatie. Elizabeths hoge verwachtingen voor haar verjaardag vallen tegen. De bemanning wordt bang voor COVID-19 als ze terug naar huis gaan.
«
»
13:05 Zombie House Flipping
Het team vindt een vervallen huis op een schitterende locatie langs het water. Ze ruiken geld, maar eenmaal binnen blijkt de woning een toevluchtsoord te zijn geworden voor wilde beesten en ander ongedierte. Het blijkt een flinke uitdaging.
«
»
14:00 Storage Wars
Dave volgt Jarrod en Brandi naar de veiling in Arcadia in Californië. Ivy brengt vroeg een bod uit. Mary doet haar best om gelijke tred te houden met de concurrentie te midden van stijgende prijzen.
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in Californië, het slagveld van de beste vondsten en de ergste drama's. Ivy is bereidt om groot geld in te zetten om zijn geluk af te dwingen, maar krijgt daarbij flinke concurrentie van Jarrod en Brandi.
«
»
15:00 American Pickers
Als Frank valt voor een snack-icoon van een eeuw geleden, moet hij besluiten of die een enorme smak geld waard is.
«
»
15:55 American Pickers
Bij een ouderwetse drive-in vinden Mike en Danielle oud beeldmateriaal van The Beatles dat wellicht uniek is.
«
»
16:50 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
17:50 Shark Tank
Twee ondernemende jonge zussen presenteren hun bodysprays en lotions voor jonge tienermeisjes. Een chocolatier toont een bijzonder soort chocolade waarin een speeltje verstopt zit.
«
»
18:50 Below Deck
Ashling ondervindt de gevolgen van haar leugentje. Izzy's promotie geeft problemen op het dek. Een ongelukje met een kruidenmengsel wakkert de onenigheid tussen Francesca en Rachel aan. Elizabeth concentreert zich op James en niet op haar werk.
«
»
19:45 Below Deck
Francesca neemt eindelijk een besluit over Elizabeths toekomst aan dek. Rachels bedenkingen over het interieur eisen hun tol van de bemanning, terwijl de relatie tussen Izzy en Rob een duistere wending neemt en James een schokkend verraad pleegt.
«
»
20:35 Hudson & Rex
Wanneer een prominente rechter verdwijnt, krijgen Charlie en Rex hulp van een blinde true crime podcaster. Deze beweert dat ze een moord heeft gehoord, maar de dader uiteraard niet kon zien.
«
»
21:30 Hudson & Rex
In een zaak die zich in realtime afspeelt, hebben Charlie en Rex een uur de tijd om een gemaskerde schutter te ontwapenen die de werknemers van een verzekeringskantoor gijzelt.
«
»
22:25 The Equalizer
Tante Vi roept de hulp in van McCall en het team als ze beseft dat haar masseuse het slachtoffer is van huiselijk geweld. Dante negeert directe bevelen wanneer hij achter de man aangaat die zijn vriend heeft neergeschoten.
«
»
23:20 The Equalizer
Fisk geeft McCall de opdracht een ex-MI6-agent in Parijs op te sporen in een poging een cruciaal document in handen te krijgen. Delilah wordt geconfronteerd met discriminatie tijdens haar nieuwe modestage.
«
»
00:10 Nancy Drew
Nancy start een nieuw onderzoek om een groep vermiste lichamen op de begraafplaats van Horseshoe Bay te vinden die zijn opgegraven en gestolen, of mogelijk zijn opgestaan. Nancy worstelt met haar verlangen naar Ace, de man van wie ze houdt.
«
»
01:00 Nancy Drew
Ace voelt dat Nancy dingen voor hem achterhoudt over de vloek. Bess is vastbesloten om een perfecte maaltijd te bereiden voor Addy's ouders. Nick maakt een brunchafspraak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers