TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie gaat achter een aantal criminelen aan die een generator met slechts een wiel vervoeren. Een bestelwagen zorgt bijna voor een ramp.
«
»
15:05 All New Traffic Cops
De agenten achtervolgen een moordverdachte die door de straten van Bradford scheurt. Een autodief rijdt tegen een boom aan en de politie grijpt in wanneer een jonge dronken bestuurder wordt aangevallen.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
De criminele onderwereld komt 's nachts tot leven en de verkeerspolitie heeft er veel werk aan. Ze proberen te voorkomen dat een rel uitbreekt. Een ogenschijnlijke routinestop eindigt met het vereisen van gespecialiseerde vuurwapenondersteuning.
«
»
16:55 Walker, Texas Ranger
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
In Durham volgen agenten Gatland en Terry de bestuurder van een bestelbusje die weigert te stoppen.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Jonge feestganger zorgen voor problemen en de politie wordt aangevallen in het centrum van Keighley. De agenten achtervolgen een auto die zich aan alle regels houdt.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Twee jonge mannen wagen zich in hun zwembroek door een sneeuwstorm. Een surfende moeder doet een poging om te skimboarden. Een oude man stort zich vol overgave op een spelletje bierpong.
«
»
20:35 Only the Brave
In de zomer van 2013 rukken de brandweermannen van de Granite Mountain Hotshots eropuit om een grote brand te bestrijden. Wanneer de wind van richting verandert, komen zij echter als ratten in de val te zitten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
«
»
22:55 Anaconda
Een filmcrew - bezig met de opnames van een documentaire in de Braziliaanse jungle - wordt om de tuin geleid door een Terry, deze vreemdeling dwingt de crew om het op te nemen tegenover een enorme, levensgevaarlijke anaconda.
«
»
00:40 Walker, Texas Ranger
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Don't Worry Be Happy' (Play4)

In Kontich begint Sabrina aan de ochtend samen met haar dochters. Vroeger runde ze een bloeiende kinderopvang, maar na een burn-out sloot ze de deuren. Sindsdien moet ze meer letten op hun uitgaven en heeft ze geleerd dat je met minder ook gelukkig kan zijn. In Brugge heeft Peter een hectische dag voor de boeg, hij moet een bestelling leveren.

'Don't Worry, Be Happy', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers