TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Voor een kwaaltje groot of klein, moeten de kabouters bij de verpleegstertjes Kwebbel en Smal zijn.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Elke jarige kabouter mag een wens doen als hij in één keer de kaarsjes van de verjaardagstaart uitblaast. Maar mocht dat niet lukken, kunnen ze altijd de hulp van Klus inroepen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft er alles voor over om het hart van Smal te veroveren. Maar eerlijkheid duurt het langst.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Smul opent in het bos een taartenkraampje. Deze loopt niet goed en het ligt aan de slagroom.
«
»
06:35 Heidi
Meneer Keller komt onder een boom terecht en mevrouw Keller gaat met hem naar het ziekenhuis. Heidi helpt Theresa in de winkel.
«
»
07:00 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
07:10 K3 Kan Het!
Karen vervult de wens van Iza en samen worden ze circusartiesten. Kristel en Nika gaan naar dierenpark Planckendael en verzorgen daar de diertjes. En Josje en Lena worden twee prinsessen die bezoek krijgen van een hele mooie prins.
«
»
07:35 K3 Kan Het!
Ninthe, Noor & Lana worden verrast door Kristel en mogen mee naar de première van de K3-film. Karen en Laura beleven de wildste dag van hun leven op de kermis. En Josje en Chenoa verzorgen de chihuahua Britney in het hondenkapsalon.
«
»
08:00 Hallo K3
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom een poetsplanning op te stellen. Ondertussen organiseert Rosie een nachtmarathon voor het goede doel en doet Josje zich voor als een plantenfluisteraar.
«
»
08:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke vinden een mummie langs de kant van de weg. De wetsdokter doet een bijzondere vaststelling op het lichaam. Floor en Femke krijgen te maken met een voltallige klas spijbelaars.
«
»
08:50 Code van Coppens
Staf en Mathias Coppens sturen Kristel Verbeke en Gene Thomas en Sean Dhondt en Allison het streng beveiligde Louvre in. Hun opdracht: de Mona Lisa van Leonardo Vinci stelen en zo snel mogelijk zien te ontsnappen uit het museum.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Een groep scouts logeert op het erf van nonkel Jef. Uiteraard wil hij hier van profiteren.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Chicago Med
Dr. Choi en dr. Charles moeten moeilijke beslissingen nemen als een man in stervensnood zijn toekomstige leven middels een omstreden wetenschappelijke methode veilig probeert te stellen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Doe Maar Duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat iedereen bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
14:15 Loïc Tussen 2 vuren
VTM-kok Loïc van Impe scherpt zijn messen en gaat de strijd aan met een chef-kok. Beide chefs maken een gerecht op basis van de ingrediënten die ze voorgeschoteld krijgen van een bekende Vlaming. De verliezer moet afwassen.
«
»
14:45 Chicago Fire
Brett keert terug naar de brandweerkazerne en moet meteen met Foster op pad wanneer er een oproep binnenloopt vanuit de jeugdgevangenis. Ondertussen komt Boden meer te weten over het verleden van de nieuwe brandweerman Gallo.
«
»
15:35 Chicago P.D.
De eenheid van Voight staat oog in oog met een grote drugsbaron die enkel met vrouwen werkt. De nieuwe rekruut Vanessa Rojas worstelt met de overgang van undercover naar intelligentie.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:35 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
17:10 Mr. Bean
Mr. Bean bezoekt een jaarmarkt. Daar belandt hij, onbewust, in de positie dat hij op een kind moet letten. Dat kan niet goed gaan!
«
»
17:45 De Vermeires
Jacques Vermeire zet de deuren van zijn villa in Keerbergen open. Samen met zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en Julie's vriend Laurins biedt hij een unieke inkijk in hun leven.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw: Blind verliefd
Dina Tersago trekt opnieuw haar laarzen aan om een tof lief te zoeken voor vier toffe boeren en één toffe boerin. Vandaag wordt er kennisgemaakt met de eerste drie deelnemers: Raphaël, Stef en Cathy.
«
»
21:20 Code van Coppens
Staf en Mathias Coppens sturen Kristel Verbeke en Gene Thomas en Sean Dhondt en Allison het streng beveiligde Louvre in. Hun opdracht: de Mona Lisa van Leonardo Vinci stelen en zo snel mogelijk zien te ontsnappen uit het museum.
«
»
22:25 Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u
Een romantisch weekendje weg om hotels te beoordelen krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van een koppel zijn of haar partner totaal onverwachts ten huwelijk vraagt.
«
»
23:40 Een Echte Job
An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou zijn bezig aan hun laatste stagedagen in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis. Een kijkje naar hoe ze deze intense tijden hebben ervaren.
«
»
01:05 Timeless
Flynn keert terug naar een cruciale gebeurtenis in de oorlog. Het team komt terecht bij de Slag om de Alamo en doet er alles aan om de Texaanse Revolutie op dezelfde manier te laten eindigen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Er wordt een baardenwedstrijd georganiseerd om erachter te komen wie de langste baard heeft.
«
»
05:55 Kabouter Plop
De kabouters ondervinden dat ze niet verkouden moeten zijn om te niezen. Klus weet misschien waarom.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers