TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Seven Year Switch: blijven of scheiden?
Deze week staat groepstherapie op het programma. De mannen leren de controle over te geven en op een ander te vertrouwen. De vrouwen leren juist zelfverzekerder te zijn en over hun grenzen te gaan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 UEFA Champions League Magazine
Voetbalprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de belangrijkste ontwikkelingen rondom de UEFA Champions League, met interviews en achtergrondverhalen.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Project Runway All Stars
De ontwerpers moeten een look creëren geïnspireerd op een moment dat hun carrière een kickstart gaf.
«
»
13:25 Love in the Flesh
De vijf overblijvende koppels krijgen een laatste kans om aan hun relatie te werken. Tijdens een proef op het strand moeten de koppels geblinddoekt zo eerlijk mogelijk antwoorden op enkele vragen.
«
»
14:15 Your Home Made Perfect
Architecten Laura Jane Clark en Robert Jamison zijn rivalen. Ze gebruiken allebei virtual-reality technologie en visuele effecten om hun gewaagde ideeën te laten zien aan families die niet meer dol zijn op hun huis.
«
»
15:20 Voor hetzelfde geld
Marcel en Colinda uit Hoofddorp hebben onlangs de kans aangeboden gekregen om hun huurwoning te kopen. Maar nu ze toch geld gaan uitgeven, willen ze weten wat ze voor hetzelfde geld op het platteland kunnen kopen.
«
»
16:10 Kitchen Nightmares
Ramsay brengt een bezoek aan het restaurant Sushi Ko in Californië. Eigenaar Akira was ooit een succesvolle sushi chef, maar is niet meer zo gepassioneerd.
«
»
17:05 Ik vertrek XL
Na het overlijden van Hans, pakken Marja, Ada, Wim en Renzo de draad voorzichtig weer op. Ze gaan verder in Hans' voetsporen, en zijn vastbesloten hun gezamenlijke droom af te bouwen. Ook op Bonaire maken ze de balans op.
«
»
18:05 Steenrijk, Straatarm
Een rijk gezin en een arm gezin ruilen een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Dit sociale experiment is om aan te tonen hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten.
«
»
19:00 De Vuilste Jobs van Nederland
Nico, Edwin en Mohammed maken een smerig rioolgemaal in Leiden weer blinkend schoon. Jet haalt overvolle GFT-bakken op in Gouda. Peggy en Corine stuiten bij een huisontruiming op een vriezer vol met bedorven vlees.
«
»
20:00 Iron Man 3
Tony Stark moet zijn geliefden beschermen tegen een nieuwe dreiging nadat deze zijn persoonlijke wereld betreedt.
«
»
22:20 Expeditie Gooris
In Expeditie Gooris trekt het sympathiekste gezin van Vlaanderen voor het eerst samen de wereld in. Sam Gooris, echtgenote Kelly, dochter Shania en zoon Kenji gaan samen op roadtrip.
«
»
23:20 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Moeder Kerrie voelt zich verraden nadat ze haar appartement aan een vriendin had verhuurd. Een verhuurder in Notting Hill heeft problemen met een bewoner die is gestopt met het betalen van de huur.
«
»
00:20 Ambulance Australia
Het Operations Center moet onmiddellijk in actie komen wanneer een steekpartij met vijf patiënten plaatsvindt in het noorden van Brisbane.
«
»
01:15 The Diagnosis Detectives
Michael Mosley daagt een team van dokters uit om een diagnose te stellen bij een jonge vrouw die worstelt met dramatische gewichtstoename en haaruitval, en een vrouw die plots blind is geworden in één oog.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers