TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Modern Family
The Dunphy's willen een nieuwe auto en Phil doet een spontane aankoop zonder Claire. Jay wil naar de reŁnie van z'n middelbare school samen met Gloria en Manny.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 The Horse Whisperer
De dertienjarige Grace krijgt een zwaar ongeval met haar paard Pilgrim. Omdat het paard getraumatiseerd is en onhandelbaar is geworden, reist Grace samen met haar moeder Annie naar Montana om er Pilgrim te laten verzorgen door een paardenfluisteraar.
«
»
16:45 Siren
Ryn ontdekt een schuilplaats van gewonde zeemeerminnen die ontsnapt zijn aan de gewelddadige Tia. Ben en Xander raken verstrikt in een gevecht met Tia's manschappen. Maddie vertelt Robb maar de halve waarheid. Ted onderzoekt zijn stamboom.
«
»
17:35 L.A.'s Finest
De terugkeer van Dante zorgt ervoor dat Nancy de waarheid over haar moeders ongeluk niet langer geheim kan houden voor Syd. Ondertussen zet het team de zoektocht verder naar de moordenaar van de transgendervrouw en haar verloofde.
«
»
18:35 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
Rick 'O Connell en zijn familie binden de strijd aan met een vervloekte Chinese keizer. Samen moeten ze proberen de keizer en zijn leger te stoppen.
«
»
20:30 Johnny English Reborn
Geheim agent Johnny English is terug na jaren in een Tibetaans klooster te hebben vertoefd. Hij moet een Chinese leider beschermen tegen huurmoordenaars.
«
»
22:20 9-1-1
De 118-bemanning haast zich naar een hit-and-run die een bekende in kritieke toestand heeft achtergelaten. Athena onderzoekt de zaak van een vermiste vrouw die voor het laatst in een casino is gezien. Josh denkt terug aan een noodgeval in 2006.
«
»
23:15 9-1-1: Lone Star
Owen en de 126 schieten te hulp wanneer Catherine op het kantoor van de gouverneur een pakket ontvangt dat mogelijk een biologisch gevaar bevat. Ondertussen werken Grace en Carlos samen om een valse 9-1-1-oproep te onderzoeken die dodelijk wordt.
«
»
00:05 9-1-1: Lone Star
Owen vreest dat het verleden hem achtervolgt wanneer een stalker hem en Catherine op het spel zet. Tommy en Nancy worden geconfronteerd met de gevolgen wanneer Nancy het leven redt van een vrouw die een 'niet reanimeren'-armband draagt.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers