TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 SAS UK
De overgebleven beroemdheden worden geconfronteerd met een zware race over land en oceaan en een team van elite jagers achtervolgt hen de hele nacht door de Schotse Binnen-Hebriden.
«
»
14:55 SAS UK
Als climax van de huidige serie ondergaan de laatste zes celebs 48 uur marteling voor de ondervragingsfase. Alleen de fysieke en mentale elite zal het halen.
«
»
16:00 The World's Deadliest Weather
In de Amerikaanse Mojavewoestijn worden enkele chauffeurs verrast door een modderstroom. In North Carolina moet vakantiegangers op de vlucht slaan voor een waterhoos die aan land dreigt te komen.
«
»
17:00 The World's Deadliest Weather
Orkaan Winston zorgt voor chaos op enkele eilanden in de Stille Oceaan. In de Spaanse Pyreneeën komen twee vrienden in de problemen door een lawine.
«
»
18:05 De Familie Backeljau
De Bomma is enorm begaan met Artsen Zonder Grenzen. Ze telefoneert de hele dag met ze om hulpverleners wat moed in te spreken. De familie is zich van geen kwaad bewust tot de telefoonmaatschappij Backeljau François tot 'Klant van het Jaar' uitroept.
«
»
18:35 De Familie Backeljau
De moeder van Marcel De Neudt wordt zeventig en Marcel geeft een feest voor de familieleden. Ten huize Backeljau heeft Maria die dag een 'lingerie-middag' georganiseerd voor de vrouwen uit de buurt. Mannen boven de zeven jaar zijn niet toegelaten.
«
»
19:00 De Familie Backeljau
Blacky en Queeny treden in het huwelijk. De plechtigheid is hoogst ontroerend. Queeny's bruidsjurk is van een ongeziene pracht. Cois vindt de hele bedoening maar flauwekul. Maria verwijt haar echtgenoot een gebrek aan gevoeligheid en romantiek.
«
»
19:35 De Familie Backeljau
Cois ergert zich aan Maria's televisieverslaving. Hij is van mening dat er niets interessants op de buis is. Elke dag komen er waardeloze stations bij. Marcel komt klagen over een zendmast in de voortuin van de Backeljaus. Maria weet nergens van.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
De horoscoop in Sabrina's weekblad lijkt woord voor woord uit te komen. De familie is ervan onder de indruk, behalve Cois. Als de Bomma een ongeluk krijgt dat bijna letterlijk werd voorspeld, begint ook hij ongerust te worden over Maria's horoscoop.
«
»
20:35 Escape From New York
Snake Plissken wordt opgepakt wegens misdaden en wordt naar Manhattan Island overgebracht. De president belandt per ongeluk ook op het eiland en Snake krijgt de opdracht hem te redden.
«
»
22:30 Kafka
Bij de post is het moeilijk om tweehonderd postzegels te krijgen, vindt men dat een tolk te veel beter is dan eentje te weinig en vindt men een oplossing voor een pakketje dat niet geplooid mag worden.
«
»
23:05 Life Behind Bars: Inside Britain's Most Notorious Prison
HMP Belmarsh is een zwaar beveiligde gevangenis in het Britse gevangeniswezen.
«
»
00:00 The World's Deadliest Weather
Het Griekse Mati wordt getroffen door zware natuurbranden. In de zoo van Colorado eindigt de dag in chaos wanneer er enorme hagelstenen uit de lucht komen vallen. Wandelaars in Turkije zijn gestrand door een plotselinge overstroming.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers