TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy en Laa-Laa volgen een spoor van modderige voetafdrukken.
«
»
06:03 Clangers
Allerlei edelstenen vallen op de planeet van de Clangers. Ze willen ze allemaal hebben. De soepdraak van de baby verslaat de andere Clangers en mag ze allemaal houden.
«
»
06:14 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Samen beleven de vriendjes allerlei avonturen.
«
»
06:29 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje en Kleine Veldmuis leren Klein Gevlekt Hertje kennen, die samen met haar moeder naar de wei is gekomen om eten te zoeken. Ze is wel een beetje schuw, maar Hazeltje en Kleine Veldmuis weten haar al snel op haar gemak te stellen.
«
»
06:40 Liselotte
Lieselotte wil dieren in de wei kijken. Maar alle kleine weidebeesten vluchten weg zodra ze de grote koe zien. De safari lijkt dus een mislukking te zijn. Maar dan ontdekt Lieselotte een gloeiend dier.
«
»
06:47 Ella, Oscar & Hoo
Oscar wil als zijn held Captain Supercoat spelen. Ella zou graag met een vlieger vliegen.
«
»
06:56 Koekiemonsters eetkar
Koekiemonster heeft een eigen eetkar en gaat voor je koken, maar de vraag is of hij wel eens iets anders kan maken dan koekjes.
«
»
07:02 Peppa Pig
De familie Big gaat een dagje uit naar de grotten en opie Konijn geeft de rondleiding.
«
»
07:07 Peppa Pig
Opa en Oma Big laten Peppa en George hun speelgoed en hobby's zien. Oma laat haar speciale pop uit haar kindertijd zien en Opa zijn liefde voor het bouwen van speelgoedvliegtuigen.
«
»
07:12 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
07:19 Pieter Konijn
Wanneer Pieter weg weet te komen bij de praatgrage egel Vrouwtje Plooi om een aardbeienroof te plegen, wordt hij verrast als hij uiteindelijk geholpen wordt door niemand minder dan de pittige egel zelf.
«
»
07:31 Apennoten reis om de wereld
Kleuters leren meer over muziek, gewoontes en cultuur van verschillende landen. Dit keer: India.
«
»
07:47 Kindertijd
In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark waar kinderen een rolstoel ook overal aan mee kunnen doen.
«
»
07:55 Kiwi & Strit
De fiets van Strit is kapot, en daarom leent hij zonder het te vragen die van Kiwi.
«
»
08:01 Masha en de Beer
Pinguïn, het zoontje van Beer, komt op bezoek. Beer is erg blij, maar helaas voor hem heeft Pinguïn veel meer aandacht voor Masha. Hij wil zelfs niet op de foto voor het familiealbum. Na een sneeuwballengevecht komt alles toch nog goed.
«
»
08:08 Stop!
Stella en Miriam vertellen elkaar griezelverhalen. Maja wil ook meedoen, maar Stella en Miriam willen eerst testen of Maja wel dapper genoeg is.
«
»
08:17 Trex
Simon, Trex, Snotty Envelopson en buurman Zuurmans willen het visvijver spel spelen. Helaas kent Trex de spelregels niet en verdwijnt Zuurmans in zijn bek.
«
»
08:22 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. De onderwerpen zijn: Hond Baas, Wonderspinazie, Luipaard, Grapjas, Vliegtuig eten en Liegen.
«
»
08:38 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
08:58 Brainstorm
Waarom kun je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Wat gebeurt er in je brein als je nieuwsgierig bent? Hoeveel effect heeft een volle blaas op je hersenen?
«
»
09:18 Kop op!
Sef wisselt per ongeluk van hoofd met zijn pesterige broer Jamal. Nu zijn de rollen omgedraaid. Jamal ervaart eens hoe het is om gepest te worden. En Sef verliest zich in de rol van pestkop.
«
»
09:28 Taarten van Abel
Dylano wil een taart maken voor Angelique. Zijn ouders hadden een pittige vechtscheiding en onder begeleiding van Angelique mocht hij zijn vader weer opzoeken. Boven alles maakt Dylano graag mensen blij.
«
»
09:53 In Freudesnaam
Yousouf heeft grootse plannen voor het schoolfeest. Hij klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een spoedcursus slim en snel veel geld ophalen. Alles is te leren, als je maar weet hoe je het moet aanpakken.
«
»
10:09 De dikke data show
Wat gebeurt er met jouw socials als je er niet meer bent? Blijven die dan altijd online? Quinty gaat onderzoeken of je daarover iets kan vastleggen en ze praat door middel van deepfake met haar overleden opa.
«
»
10:29 Hands Up
Er zijn nog drie duo's over. De kandidaten worden gedropt en moeten op aanwijzingen van hun expert de weg zien te vinden en inkopen doen voor een surpriseparty. Welke twee duo's gaan door naar de grote finale en van wie nemen we afscheid?
«
»
10:55 Checkpoint Basecamp
Een piraat moet kunnen varen, enteren en zwaardvechten. Maar wie van het team is de beste piraat?
«
»
11:21 Nog één week
Sem woont op een boerderij met heel veel koeien. Zelf wil hij ook boer worden, maar of dat er in zit met de stikstofcrisis en de regeringsplannen weet hij niet. Zijn lievelingskoe Nina krijgt bijna een kalf. Zal de geboorte goed gaan?
«
»
11:35 Nog één week
Arjun wil hindoepriester worden. Over een week is Diwali, het lichtjesfeest. Dan moet hij allerlei speciale dingen doen om te laten zien dat hij het onder de knie heeft. Zal het hem lukken?
«
»
11:50 Nog één week
Redangelo woont in Noord-Groningen. Er komen aardbevingen voor omdat er in de grond naar gas geboord wordt. In het huis van Rdangelo zitten scheuren en ze kunnen er niet blijven wonen.
«
»
12:06 Nog één week
Roos heeft longcovid en ze is alleen maar moe en heeft geen energie. Roos wil dolgraag een weekendje weg. Dat heeft ze al drie keer moeten afzeggen. Zal het deze keer wel lukken?
«
»
12:22 Nog één week
De tienjarige Julie werd gepest op school en voelde zich daardoor heel ongelukkig. Ze ging op kickboksen om sterker te worden. Eerst durfde ze helemaal niks. Maar ze heeft doorgezet en werd steeds beter.
«
»
12:37 Nog één week
Emelie is sinds een half jaar bijna helemaal blind door een hersentumor. Ze wil heel graag weer alleen naar school lopen. Maar dat kan alleen met een blindenstok én ze moet een paar gevaarlijke kruispunten over.
«
»
12:53 Topdoks
Wat gebeurt er in je lichaam bij een ontsteking? Rachel en Elbert bouwen er eentje na. En in de Eerste Hulp bij Tikdoks leer je wat je moet doen bij een bloedneus.
«
»
13:13 Topdoks
Je kunt er niks mee zien en niets mee horen, maar de kunstneuzen, ogen en oren die Shirley maakt, lijken net echt. Elbert probeert ook een gezichtsprothese te maken. Rachel leert een infuus in te brengen.
«
»
13:33 Topdoks
Elbert zit bekneld in een autowrak en wordt bevrijd door de brandweer. Rachel krijgt kleine stroomstootjes en ontdekt hoe haar zenuwen daarop reageren. Wat je kan doen bij een brandwond laat Elbert zien.
«
»
13:53 De Faker
De familie Anlas woont in Utrecht en Elbert Smelt komt bij hen op bezoek. Met de kinderen gaat hij mediteren. Is hij gefocust genoeg om De Faker te vinden?
«
»
14:10 De Faker
Een gewoon gezin in Nederland. Maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur, de faker. Een presentator loopt een hele dag mee met het gezin om erachter te komen wie deze faker is.
«
»
14:26 De Faker
Juvat Westendorp is in Eindhoven. Hij gaat op zoek naar De Faker binnen de familie Van den Berg. Zal hij een puntje winnen voor Team Paars?
«
»
14:43 Brugklas Weekoverzicht
Een overzicht van alle Brugklas-afleveringen van afgelopen week.
«
»
15:33 Nieuwe vrienden
De eerste week van Benno op zijn nieuwe school verloopt niet zoals gehoopt. Hij wordt mishandeld door de bende van Charles. Gelukkig is er Johanna, een mooie Zweedse, met wie hij al snel bevriend raakt.
«
»
16:47 Klaas kan alles: het duel
Klaas gaat het duel aan met acteur en YouTuber Vincent Visser. Ze gaan racen op het water.
«
»
16:57 Tussen Kop en Staart
Hoe smeuïg is de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Willen de doodshoofdaapjes spinazie of sprinkhanen als kraamcadeau? Hoe maakt een gans geluid? Wat pikt Mozes tijdens de #mozeschallenge? Waar is de kat van Rachel bevallen?
«
»
17:22 Freeks wilde wereld
Als Freek verkoeling zoekt, duikt hij plots het water in en vangt een pantsermeerval. Hij komt ook een reuzenteju tegen, een grote vleesetende hagedis met een prachtige gevorkte tong.
«
»
17:33 Natuur de Luxe
Wekelijks bericht over al het moois, geweldigs en gruwelijks dat plaatsvindt in de natuur.
«
»
17:54 Welkom in de prehistorie
Otzi, de ijsmummie uit de Alpen, vertelt ons over zijn oertijd, over de hunebedden, over de eerste boeren. Maar het is Romeins veldheer Julius Caesar die in de lage landen een eind maakt aan de prehistorie. Intussen begint Otzi flink te smelten.
«
»
18:22 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
18:46 Mollenstreken
Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren. In zijn studio bespreekt hij de nieuwste aflevering en samen met zijn mollenkijkers zoekt hij naar hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Voor kinderen van negen tot twaalf. Dagelijkse uitzendingen.
«
»
19:20 Fleur on the move
Fleur is uitgenodigd in Cannes waar ze mag optreden op de Music Awards. Uiteraard betekent dat dat Fleur de star-treatment krijgt, alles is voor haar geregeld. Ook maken we kennis met de familie van Fleur, we volgen haar 24 uur lang.
«
»
19:47 3 Op Reis
Jennifer is in Roemenië, waar ze zoekt naar 'een nieuwe wildernis'. Ze bezoekt een unieke campus in de bergen, maar verkent eerst de stad van waaruit ze vertrekt: Timisoara. Dzifa ruilt de auto in voor een boot om al varend Paraguay binnen te reizen.
«
»
20:22 Kiespijn
Diederik Ebbinge loodst de zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap in een verkiezingsquiz. Dit wordt gespeeld met twee geheel objectieve teams 'links' en 'rechts', onder leiding van Rutger Castricum en Hanneke Groenteman.
«
»
21:15 Media Inside
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen.
«
»
22:09 Nachtdieren
Raven rijdt in de Mustang naar het groene hart van Nederland: Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Raven gaat naar een parenclub waar Grazia en Hans al zo'n zestien jaar komen. Ook ontmoet Raven Jill, die elke nacht om 3.00 uur wordt gewekt.
«
»
22:55 3 Op Reis
Jennifer is in Roemenië, waar ze zoekt naar 'een nieuwe wildernis'. Ze bezoekt een unieke campus in de bergen, maar verkent eerst de stad van waaruit ze vertrekt: Timisoara. Dzifa ruilt de auto in voor een boot om al varend Paraguay binnen te reizen.
«
»
23:35 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
00:36 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:33 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:20 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
03:21 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:42 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
04:36 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Bumba
Bumbina speelt eerst met een bal samen met Babaki. Daarna gaan ze muziek maken met de ukulele.
«
»
05:36 Sarah en Eend
Sarah wordt wakker van een vreselijk kabaal. Ze heeft geen idee waar het vandaan komt, maar Eend ontdekt dat het van de zolder komt. Daar vindt Sarah de jas van een dirigent met een dirigeerstokje.
«
»
05:43 Pipi, Pupu & Rosemarie
Een wasbeer, een vogel en een konijn zijn op zoek naar Mapa, een half-mama en half-papa, maar de drie vriendjes, Pipi, Pupu en Rosemarie, kunnen hem niet vinden.
«
»
05:50 Teletubbies
Tinky Winky voelt zich niet lekker en al snel voelen de anderen zich ook niet lekker.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers