TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een blokpuzzel van een lynx, voedselmozaÔek van een raket en het Boekenmeisje speelt met een slee.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:20 Ollie
Na een uitputtende wandeling besluit Ollie een kortere weg naar huis te nemen. Hij vraagt zich al snel af of dat wel een goed idee was.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee is enthousiast wanneer de nieuwe kasten voor zijn kamer zijn aangekomen. Hij ontdekt echter al snel dat het even zal duren voordat Mo ze in elkaar zet.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Ferdinand beweert dat hij te goed is met een springtouw. Simon probeert het uit, maar Ferdinand is beter. Simon daagt vervolgens zijn vriend uit.
«
»
06:45 Simon
Op de school wordt een hardloopwedstrijd georganiseerd. Ferdinand wil winnen, net als Simon, die een 'snelste ter wereld' T-shirt heeft met een bliksemschicht.
«
»
06:50 Beer Bo
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De koningin vraagt Tim en Tom om hun speelgoed op te ruimen als ze een traktatie willen. Omdat er veel speelgoed is, gooien de jongens het in de fontein om sneller klaar te zijn.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester is zenuwachtig. Zijn collega uit Lenigem komt op bezoek. Hij lacht de burgemeester altijd uit omdat die niet kan schilderen. Marie zal voor de burgemeester een schilderij maken, maar dan niest Samson op het schilderij.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp wordt opgeschrikt door de ontdekking van Gregor het 'monster'. Koekie sluit een bijzondere vriendschap met hem en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij onschuldig is.
«
»
07:45 Interstellar Ella
Slippy en Madhu stranden op een van de manen van Jupiter. Als Madhu vast vooruit gaat naar Ella blijkt dat Slippy hulp nodig heeft, maar Madhu is vergeten op welke maan ze waren. Door middel van eliminatie weten ze Slippy toch te vinden.
«
»
07:55 De Hoppers
Daria en Arno beseffen dat ze allebei zo anders zijn. Daria vindt dat Arno een gemakkelijk leven heeft. Arno vindt dat Daria altijd veel te serieus is. Daria besluit de uitdaging aan te gaan: zij zal Arno zijn, maar dan moet Arno Daria zijn.
«
»
08:15 STIP IT
De boegbeelden trekken voor de laatste keer met hun STIP IT-busje naar een plaats waar een stippenlijn gemaakt wordt. Deze keer is dat in Aarschot waar ze voor de Langste Stippenlijn gaan. Ze ontmoeten er veel geŽngageerde mensen.
«
»
08:30 Bigfoot Family
Bigfoot verdwijnt spoorloos terwijl hij een natuurreservaat beschermt, wat Adam, zijn moeder en hun dierenvrienden ertoe brengt naar Alaska te reizen om hem te redden.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de savanne waar ze een mammoetbaby ontmoeten. Ze adopteerden het diertje en noemden het Loulou, maar hun stam wil Loulou niet graag in de buurt hebben.
«
»
10:00 #LikeMe
De klas gaat naar een pretpark. Vince kan niet mee, want hij gaat een rugbyschool in Engeland bezoeken. Hij ontdekt dat het iets voor hem is, maar vreest voor de reactie van Caro. Maria ontdekt de waarheid over Camille en haar familie.
«
»
10:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
10:40 Nachtraven: compilatie
Spelprogramma waarin elke week drie duo's de kans krijgen om op een unieke plaats de nacht door te brengen. Daar onderwerpt de Nachtraaf hen aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van 'Nachtraaf van de week'.
«
»
11:30 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:40 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
Vandaag kijken de oma's naar volgende thema's: entrees, attracties, sport en het leven.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan de luipaard uit India, de ringslang uit BelgiŽ en de siesel uit Hongarije.
«
»
12:25 De regels van Floor
Bij een bezoek aan een dierenwinkel leert Kees per ongeluk een papegaai het woord 'kak'. Dat komt Jan duur te staan, want hij moet hierdoor de paradijsvogel kopen.
«
»
12:35 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
13:00 Helden
Domotica & koorddansen.
«
»
13:10 Galactic Agency
Het hele bureau wordt aan het werk gezet om Zed te helpen zijn liefde voor Stacy te verklaren. Alleen Apple vindt het idee belachelijk. Helaas reageert Stacy niet zo goed als verwacht en Zed beschuldigt Apple ervan zijn plan te saboteren.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
«
»
13:30 Brammetje Baas
Brammetje is heel druk op school en met van alles bezig. Dit zorgt voor tweestrijd bij zijn ouders. Op school willen ze hem aan allerlei regels binden en dat hij zich aanpast. Zijn ouders vragen zich af welke aanpak het beste is voor hun zoon.
«
»
14:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Rob, een bankberover, is pas vrijgelaten uit de gevangenis, en wil wraak nemen op de commissaris, omdat hij hem gearresteerd heeft. Hij bedenkt een sluwe list om de commissaris om de tuin te leiden. Gelukkig heeft Mega Mindy het door.
«
»
15:25 Samson en Marie
Samson stinkt en Marie vindt het hoog tijd dat hij weer eens in bad gaat. Dan kan ze hem eens goed schoon schrobben. Maar wat Marie ook probeert, Samson wil niet in bad. Hij stinkt nog liever.
«
»
15:30 Molang
Als Piu Piu een nieuw soort muziek bedenkt, wil Molang hem voorstellen aan een muziekproducent.
«
»
15:35 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en AzraŽl hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
15:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
15:50 Presto's magische school
Dylan heeft een afspraak in Wonderland voor een magisch duel met Mick. Daniel heeft echter besloten dat uitgaan na zes uur verboden is. Lisa, Nica en Violet bieden aan hun vriend te bedekken met illusies.
«
»
16:05 Galactic Agency
Apple verveelt zich omdat alle reparaties te makkelijk lijken. Als Oma Kroki het Agentschap nodig heeft om een lamp te vervangen, brengt dat Apple op een idee: verbeter de zon.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
«
»
16:30 Rox
Heel wat topwetenschappers gaan werken voor het bedrijf NV Apocalyps, waarna ze plots mysterieus verdwijnen. Team Rox probeert te weten te komen wat het bedrijf in haar schild voert. Al snel blijkt dat de hele wereld in gevaar is.
«
»
16:55 Helden
Vandaag heliumballonnen en bowling.
«
»
17:08 Grizzy & the Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
«
»
17:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:30 Nachtwacht
De Nachtwacht moet het opnemen tegen een geniepig wezen dat alleen maar wil winnen. Vladimir, Keelin en Wilko geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
17:55 De Hoppers
Arno en Mo willen Esra een hart onder de riem steken. Esra wil zo graag naar een toverschool, maar zal dat ooit lukken? De twee jongens bedenken een plan. Ze laten Esra geloven dat ze toegelaten is aan de Boma Toverschool. Daria en Esra spelen mee.
«
»
18:10 Gamekeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
18:35 #LikeMe
De klas gaat naar een pretpark. Vince kan niet mee, want hij gaat een rugbyschool in Engeland bezoeken. Hij ontdekt dat het iets voor hem is, maar vreest voor de reactie van Caro. Maria ontdekt de waarheid over Camille en haar familie.
«
»
19:05 #LikeMe
De vrienden ontdekken het verhaal van de hoteleigenaar Leon en de reden waarom hij zijn hotel zo achteruit heeft laten gaan. Ze vertrekken, maar Caro kan het schuldgevoel niet van zich afzetten. Ze besluiten om het juiste te doen en Leon te helpen.
«
»
19:30 Kulderzipken
Koning Jozef wil Kulderzipken zo snel mogelijk uit zijn kasteel vandaan. Dit komt Moe Duivel goed van pas, die haar al te goedhartige zoon aan Prinses Prieeltje wil koppelen. Ze verzint een aartsmoeilijke opdracht voor Kulderzipken.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 VRT NWS journaal - Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:10 Het verhaal van Vlaanderen
In 1835 rijdt de allereerste passagierstrein op het Europese vasteland. En dat doet hij hier, in het prille BelgiŽ, tussen Brussel en Mechelen. Dat is geen toeval, want bijna nergens is de industrialisatie zo ver gevorderd als in BelgiŽ.
«
»
22:00 1985
Marc en Vicky bouwen hun geheime relatie verder uit, maar discussies over drugs en hun politieke tegenstellingen zorgen voor spanningen. Franky mag als beveiliger werken op het privťfeest van een minister.
«
»
22:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers