TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen Uitzending
«
»
06:05 Geen Uitzending
«
»
06:55 Maya!
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»
07:10 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 6 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:30 K3 vriendenboek
Julia leert zeemeerminzwemmen van Jasmijn, Hanne wordt samen met Evi professioneel imker voor een dag en Marthe neemt samen met Stan voorbijgangers beet met een flashmob.
«
»
07:45 K3 vriendenboek
Hanne probeert Julia en Marthe enthousiast te maken over opruimen, want ze deed het ook met Merel uit het vriendenboek.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Op jacht naar de edelstenen die nodig zijn voor Drakenoog Twee, ontdekt Hikkie dat een oude vriend niet is wie hij lijkt. Dagur neemt het op tegen een oude pestkop.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Nate ondervraagt een nieuwe assistente die hem en Zoey in de problemen brengt. Avatar Blaze gebruikt een krachtige tool om de Rangers te bestrijden.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Een productiehuis wil een reportage maken over nonkel Jef. Johnny heeft een goedkope auto op de kop kunnen tikken voor Odette.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Chicago Med
Halstead behandelt een patiënt met aanhoudende COVID-19-symptomen. Vanessa blikt terug op haar liefdesleven nadat ze ontdekt dat de dochter van een patiënt uitgehuwelijkt zal worden.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Loïc tussen 2 vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
«
»
14:20 Cars 3
De racewereld wordt steeds meer overrompeld door jonge racetalenten. Dat vindt Bliksem McQueen niet zo leuk. Hij wil bewijzen dat hij nog steeds de beste is.
«
»
16:10 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
16:45 K3, één jaar later
Een laatste unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia tijdens hun eerste jaar samen als K3.
«
»
17:45 SOS Piet XL
Piet start in Brasschaat bij Vincent waar hij in 2004 langs ging. Vincent maakte toen een kaassoufflé op basis van een gerecht uit de Guust Flater-reeks. Hij rijdt nadien naar Pat Krimson en Loredana.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Het snoepwinkeltje bestaat bijna 25 jaar en dat moet volgens Mimi gevierd worden. Jef heeft daar geen tijd voor want hij wil net dan aan een vistoernooi deelnemen.
«
»
20:35 De Code van Coppens
Ian Thomas en Leen Dendievel gaan de strijd aan met Jamie-Lee Six en Nicolas Caeyers. Staf en Mathias sturen hen naar de tienerkamer van een gevaarlijke puber om de mensheid te redden.
«
»
21:45 Studio Guga, Ongehoord
Guga haalt zijn beste stemimitaties naar boven, maar deze keer zingt hij nieuwe eigen songs. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt.
«
»
23:10 Out of Office
Er breekt een grote dag aan voor de deelnemers. Ze verwelkomen heel wat bezoekers op een 'benefiets', die geld moet inzamelen voor een nieuwe fiets voor koerier Joël.
«
»
00:15 Franklin & Bash
Colleen, de moeder van Bash, vraagt haar zoon en Franklin om een stripper te vertegenwoordigen die gewond raakte tijdens het dansen. Karp gaat opnieuw aan de slag in de firma.
«
»
01:15 Private Practice
Amelia staat voor een moeilijke beslissing wanneer ze gaat bevallen. Ook Addison moet een lastige keuze maken. Pete en Violet beseffen ondertussen eindelijk wat ze voor elkaar voelen.
«
»
02:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers