TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:55 SOS Piet
Zoetigheid troef vandaag in SOS Piet. In de mannenkookclub kiezen ze voor merengue, Heleen gaat voor zandkoekjes en Anita waagt zich aan apfelstrudel. Piet to the rescue!
«
»
16:30 SOS Piet
Op het kot van Geert en Dimi staan er pannenkoeken op het menu. Daisy roept de hulp in van Piet Huysentuyt voor het bereiden van waterzooi en Luc waagt zich aan versgebakken pizza.
«
»
17:05 SOS Piet
Versgemaakte lasagne of versgemaakte vol au vent. Geen water te diep voor Piet Huysentruyt die Sofie en Peggy een handje komt helpen.
«
»
17:35 SOS Piet
Hoe maak ik verse frieten? Wat is de baktijd van kikkerbillen en hoe bereid ik duifjes? Diane, Petra en Jolanda roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
«
»
18:10 SOS Piet
Andrea waagt zich aan currysaus, Nikki verdiept zich in het bereiden van verse aardbeienconfituur en Els wil graag een vispannetje op tafel toveren.
«
»
18:45 Super 50
Dit nieuwe seizoen trapt af met een compilatieaflevering met de 50 beste songs uit 1991. Een tipje van de sluier: onder meer Dire Straits, Bryan Adams, The Scorpions en Roxette passeren de revue.
«
»
19:50 Commissaris Roos
Een leraar van een technische school komt met zijn wagen in het kanaal terecht en verdrinkt. Roos verneemt dat dit ongeval een moord zou kunnen geweest zijn.
«
»
21:00 Commissaris Roos
De vrouw van architect Cas De Brouwer wordt dood aangetroffen, de hersenen ingeslagen met een pook. Roos en zijn inspecteurs ontmoeten een hele rij verdachten.
«
»
22:10 Commissaris Roos
Commissarie Roos en zijn medewerkers krijgen het bezoek van een vrouw die ervan overtuigd is dat iemand haar wil vermoorden. Sinds geruime tijd krijgt ze immer dreigtelefoontjes.
«
»
23:15 De Pfaffs
Aan het roer van 'zijn' binnenschip beleeft stuurman Jean-Marie de tijd van zijn leven, al sneuvelen er wel bijna een handjevol voorbij dobberende eendjes.
«
»
00:00 Zeg 'ns Aaa
Pien gaat tegen de wil van Gert Jan in toch aerobicsles geven.
«
»
00:30 Zeg 'ns Aaa
Lydie gaat tennissen.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers