TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Onderbreking
«
»
11:40 The Bold Type
Adena keert terug naar New York en dat baart Kat zorgen. Jane en Jacqueline maken vorderingen met hun onderzoek. Sutton wil dat Richard en zij gelijkwaardige partners zijn.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
15:00 Sissi - Die junge Kaiserin
Sissi, een meisje van eenvoudige afkomst, is getrouwd met de keizer van Oostenrijk, Franz-Joseph. Het valt de jonge keizerin echter moeilijk om te leven volgens de strenge etiquette van het hof.
«
»
16:55 The Goldbergs
Beverly blijft zich bemoeien met de relatie van Adam met Brea en dat leidt tot een confrontatie met haar gescheiden moeder Vicki. Barry probeert de JTP-groep weer bij elkaar te krijgen.
«
»
17:20 The Goldbergs
Adam wil een film maken over racisme, maar realiseert zich al snel dat hij door zijn beschermde opvoeding maar weinig over het onderwerp afweet. Geoff wil betere mensen maken van Erica en Barry.
«
»
17:50 The Goldbergs
Pops verrast de familie met een wintercruise naar Canada, maar heeft hij daar wel goed over nagedacht? Erica zorgt voor problemen.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam en Beverly hebben een idee voor een familiefeest: een moordspel. Barry gedraagt zich arrogant wanneer Erica aankondigt dat ze geneeskunde wil gaan studeren.
«
»
18:45 Christmas at the Palace
Katie, vroeger een professioneel schaatster, wordt ingehuurd door Alexander, de koning van San Senova. Hij wil dat ze zijn dochter lesgeeft. Al snel groeien Katie en Alexander naar elkaar toe.
«
»
20:30 Patriots Day
15 april 2013. Wanneer bij de Boston Marathon twee explosieven afgaan begint voor politieagent Tommy Saunders een race tegen de klok om de daders op te sporen voor zij opnieuw toeslaan.
«
»
23:00 9-1-1
Het team snelt een man te hulp die belaagd wordt door zijn eigen hightechhuis en een yogalerares die plots niets meer ziet. Athena maakt ondertussen jacht op een bankovervaller.
«
»
00:00 Impeachment: American Crime Story
Rechter Kenneth Starr vraagt hoofdaanklager Mike Emmick om Monica te overtuigen hen te helpen met hun zaak. Emmick vertelt Monica dat er verschillende aanklachten tegen haar lopen.
«
»
01:05 The Sinner
Ambrose zoekt uit hoe de relatie tussen Jamie en Nick was voor het ongeluk.
«
»
01:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers