TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 I Found the Gown
Rick en Leslie hebben een meevaller tijdens een inkoopreis. Ondertussen is fashionista Tynesha van streek als haar familieleden haar met glaskralen bezette 'Allure'-jurk afkeuren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 It's Your Fault I'm Fat
De negentienjarige studente Leanne woont bij haar moeder, haar vader en haar jongere zus in Crawley, Sussex. Leanne vindt het leuk om te koken, maar vervolgens schept ze haar bord tot de rand vol.
«
»
12:00 WK Darts 2023
Verslag van de middagsessie met drie wedstrijden in de eerste ronde en één wedstrijd in de tweede ronde.
«
»
16:00 Benidorm Bastards
Marcel krijgt een plastieken snijplank cadeau. Hij smijt ze meteen de vuilbak in, want hij kan er niets mee aanvangen. Maar de jeugdige toeschouwers hebben in de plank een MacBook herkend.
«
»
16:15 House M.D.
Terwijl House en Cuddy een medische conferentie in Singapore bijwonen, neemt Wilson tijdelijk de taken van zijn collega over.
«
»
17:15 House M.D.
Dokter House onderzoekt de zesjarige Lucy, die met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis wordt opgenomen. Hij ontdekt dat het meisje een hartaandoening heeft die vooral bij bejaarden voorkomt.
«
»
18:05 House M.D.
Een 28-jarige vrouw verliest het bewustzijn tijdens een kaartspelletje op straat en wordt naar House en zijn team gebracht. De situatie van de vrouw wordt een persoonlijke aangelegenheid voor Foreman.
«
»
19:05 House M.D.
Wilson roept de hulp in van House wanneer het broertje van een leukemiepatiënt amper enkele dagen voor diens cruciale beenmergtransplantatie plots ziek blijkt te zijn.
«
»
20:00 Ik Vertrek - Kerstspecials
In de kerstspecial worden de familie De Best uit Frankrijk en Theo en Jolanda uit Gambia blij verrast door onverwacht bezoek.
«
»
21:00 WK Darts 2023
Verslag van de avondsessie met drie wedstrijden in de eerste ronde en één wedstrijd in de tweede ronde.
«
»
01:00 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Nisha Bhuva verloor haar job net op het moment dat ook haar huurders stopten met het betalen van de huur. Wanhopig besluit ze een beroep te doen op Paul om haar huurders uit haar pand te krijgen.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers