TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:16 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:21 Jul i Svingen
Hoewel Atif niet mag gokken (van Allah) laat hij zich overhalen om naar een Bingo-avond te gaan.
«
»
06:44 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:49 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:54 Hoelahoep
Hoep, Hoela en de kinderen eten spaghetti. Die lange slierten glijden steeds van Hoela's vork. Met je handen eten gaat veel makkelijker, maar zo wordt het één grote smeerboel.
«
»
07:10 Bumba 2.0
Bumba, Bumbalu en Bumbina verkennen samen met al hun vriendjes op een grappige, wonderlijke en educatieve wijze de wereld waarin ze zich bevinden.
«
»
07:15 Olly the Little White Van
Olly is verdrietig omdat hij nergens het beste in is. Hij gaat met Stan mee naar de bloemenmarkt en wint de prijs voor mooiste bloemstuk. Stan vertelt hem dat hij de beste is in mensen helpen.
«
»
07:20 Nijntje en vriendjes
Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes.
«
»
07:25 Peppa Pig
Peppa besluit een dagboek te gaan bijhouden en daar elke dag tekeningen van de gebeurtenissen van die dag in te maken.
«
»
07:30 Peppa Pig
Peppa en haar familie vliegen helemaal naar Australië om daar kerst te vieren met Kylie Kangoeroe.
«
»
07:35 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
07:38 Kiri & Lou
Lou is boos op Kiri en ze doet er alles aan om weer vrienden te worden.
«
»
07:43 WieKent De Boterhamshow
De winnaar van de quiz gaat naar huis met een fantastisch prijzenpakket.
«
»
07:59 Stop!
De familie Sandström heeft een afspraak bij een fotograaf voor het maken van een familieportret. Maar Maja heeft een heel ander idee dan papa en mama over wat een leuke foto is.
«
»
08:08 Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:16 Trex
Snotty verkleedt zich als kerstman, maar Trex trapt er niet in en wil Snotty opeten. Die gaat er vervolgens als een haas vandoor, maar ze vergeet haar muts.
«
»
08:22 Studio Snugger
Onderwerpen: Sterrenbeelden, Schelden, Professioneel toerist, Vuurwerk, Echte dieren gymles en Rappen.
«
»
08:38 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
08:58 De proefkeuken
Pieter en Willem krijgen het aan de stok met een stel straatracers en worden uitgedaagd voor een wedstrijd. Onverschrokken als ze zijn, deinzen Pieter en Willem hier uiteraard niet voor terug.
«
»
09:24 De regels van Floor
De zus van Irma heeft een perfecte familiefoto gemaakt voor de verjaardag van oma. Alles wordt uit de kast gehaald om ook van Irma, Jan, Kees en Floor het perfecte plaatje te schieten.
«
»
09:35 Taarten van Abel
Halimatu (10) wil graag een taart maken voor Jaqueline en Hanna, omdat zij een heel vervelende tijd achter de rug hebben.
«
»
10:02 Dojo
Brandon doet klusjes voor Billy, de leider van een plaatselijke jeugdbende. Wanneer hij samen met zijn beste vriend Stefano inbreekt in een judoschool, wordt hij gepakt door judoleraar Kai.
«
»
11:30 Fake it till you make it
Sosha krijgt acteertips over hoe je kunt doen alsof je ziek bent. Ook handig om bij je ouders te proberen als je een keer geen zin hebt in school.
«
»
11:42 Moonriders
Taliah wil een kunstwerk maken over haar prachtige afrohaar, waar ze enorm trots op is. Aukje hoeft niet lang na te denken. Mette Sterre is de aangewezen kunstenaar om Taliah te helpen bij haar idee.
«
»
12:03 Space Challenge - Expeditie Mars
De NASA noemt een landing op Mars ook wel de 7 Minutes of Terror. En als we dan uiteindelijk voet op Mars zetten, wat gaan we daar dan eigenlijk doen?
«
»
12:43 Rachel valt binnen
Rachel Rosier loopt mee op de meest uiteenlopende plekken bij de politie. Ze ziet wat er allemaal voor nodig is om als politieman- of vrouw je werk te kunnen doen.
«
»
13:12 De Faker Feestmaand
In Cromvoirt woont de familie Westgeest. Nienke van Dijk wordt ondergedompeld in Engelse kersttradities, terwijl ze ook nog de Faker moet vinden.
«
»
13:29 De Faker Feestmaand
Kaj van der Voort gaat langs bij de familie Van der Vliet. Konijn Bertje is het middelpunt van hun jaarlijkse kerstfoto. Komt Kaj erachter wie de boel in de maling neemt?
«
»
13:45 De Faker Feestmaand
SERA gaat langs bij de familie Bakker in Nijkerk om meer te leren over hun surprisetraditie én om de Faker te ontmaskeren.
«
»
14:01 De Faker Feestmaand
De familie Bette uit Assen nodigt Niek Roozen uit om hun kerstdorp te bekijken. Vindt Niek ook de Faker in hun gezelschap?
«
»
14:17 De Faker Feestmaand
Simon de Wit probeert de Faker te ontmaskeren bij de familie Duijn uit Uitgeest, terwijl zij hem vanalles vertellen over de adventperiode. Wordt hij op het verkeerde been gezet?
«
»
14:34 Dance academy
Grace doet er nog altijd alles aan om de aandacht van Zach naar zich toe te trekken. Dat drijft haar wel in een hachelijke situatie.
«
»
14:58 Dance academy
Ben haalt alles uit de kast tijdens de repetities voor 'Peter Pan'. Hij wil Tara bewijzen dat hij de 'leading man' is. Kat stelt haar relatie met Christian in vraag.
«
»
15:23 Frambozen met mosterd
De 13-jarige Merel vindt het leven moelijk. Ze is verliefd op de verkeerde jongen en haar vader is op zoek naar een nieuwe vriendin. Merel heeft ook iets speciaals: ze kan vliegen als ze verliefd is.
«
»
17:05 Beestieboys
In deze gezellige en komische kerstshow worden niet alleen de wensen van baasjes vervuld, maar ook die van hun huisdieren.
«
»
17:07 Het klokhuis
Niet alle kinderen hebben het thuis even fijn. Soms zijn ouders ziek, of hebben ze zorgen, en krijgen kinderen thuis niet de aandacht die ze nodig hebben.
«
»
17:23 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:44 Hoofdzaken
Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko, terwijl ze praten over wat er in de wereld leeft en hoe zij daarmee te maken krijgen.
«
»
18:00 Van vader naar moeder kerstspecial
De ouders van de elfjarige Laura zijn al een aantal jaren gescheiden. Haar vader zal er dit jaar voor het eerst niet zijn met de kerstdagen, tot groot verdriet van Laura. Tatum wil haar opvrolijken.
«
»
18:15 Wat maak je Menu?
Vanalles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen proeven - al dan niet geblinddoekt - hoe lekker ze het vinden.
«
»
18:38 De dikke data show
Elke dag gamen. De wereld rondvliegen voor toernooien en tegelijkertijd bakken geld verdienen. Wat een droombaan! Maar wat is ervoor nodig om professioneel gamer, oftewel e-sporter, te worden?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Timmyland
Er zijn verkiezingen in Timmyland. Tim leert van een spindoctor hoe hij het beste campagne voert. En hij ontdekt oneerlijke manieren om de verkiezingen naar zijn hand te zetten.
«
»
19:42 Au Pairs Vips
Glen ontdekt nieuwe huishoudelijke talenten waarvan hij het bestaan niet wist. Maar het naar bed brengen van kinderen blijkt een lastige taak.
«
»
20:32 Bestseller Boy
Momo heeft nog steeds liefdesverdriet en probeert Evelien te vergeten door met andere meisjes het bed in te duiken. Hij moet ook, samen met redactrice Fina, een tour maken langs boekhandels.
«
»
21:20 NOS Sport: WC Schaatsen Calgary
Liveverslag van het WC Schaatsen Calgary.
«
»
23:02 NOS Sport: WC Schaatsen Calgary
Liveverslag van het WC Schaatsen Calgary.
«
»
23:49 3 op Reis
Dzifa reist verder door Ghana. In het binnenland bezoekt ze Joshua, die terugkeerde naar het land van zijn moeder voor een uitdagend project.
«
»
00:28 3FM Serious Request
3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind.
«
»
05:24 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:34 Nijntje en vriendjes
Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes.
«
»
05:39 Tip de muis
Tip is ervan overtuigd dat Didi zijn potlood heeft gestolen.
«
»
05:46 No-No
No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.
«
»
05:54 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers