TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 True Grit
Arkansas, 1880. De jonge Mattie Ross doet een beroep op de eenogige marshall Rooster Cogburn om achter de moordenaar van haar vader aan te gaan...
«
»
14:10 Police Interceptors
Phil Broughon pakt een man op die, ondanks eerdere veroordelingen, dronken achter het stuur blijft kruipen.
«
»
15:10 Police Interceptors
James 'Lenny' Bennett en Lewis Marshall achtervolgen een voertuig met valse nummerplaten. In Nottingham valt de politie 's ochtends vroeg binnen bij enkele drugsdealende broers.
«
»
16:10 The Graham Norton Show
Graham Norton blikt terug op zijn gesprekken met onder meer Tom Cruise, Rebel Wilson, Rege-Jean Page, Rosamund Pike, Tom Jones, Keeley Hawes, Ian Wright, Sienna Miller, Sam Neill en Kate Winslet.
«
»
17:15 Top Gear
Freddie Flintoff reist naar IJsland om er deel te nemen aan 's werelds meest waanzinnige motorsport. Paddy McGuinness maakt kennis met de nieuwe Toyota Supra.
«
»
18:25 Mr. Bean
Tijdens een examen probeert Mr. Bean op een slimme manier de antwoorden van zijn buurman over te nemen met behulp van zijn mascotte.
«
»
18:55 Mr. Bean
Mr. Bean gaat shoppen in een groot warenhuis en maakt hierbij gebruik van zijn nieuwe creditcard. Na het winkelen trakteert hij zichzelf op een diner in een chic restaurant.
«
»
19:30 Mr. Bean
Tijdens het inparkeren van zijn auto kan Mr. Bean het niet laten om de hem omringende bolides regelmatig aan de voor- en achterkant te raken.
«
»
20:00 Mr. Bean
Mr. Bean heeft zijn eerste televisie gekocht, maar ondervindt nogal wat ontvangstproblemen. Met een ander nieuw speeltje, een Polaroidcamera, trekt hij naar het park.
«
»
20:35 The Bourne Legacy
Het leven van agent Aaron Cross hangt door toedoen van Jason Bourne plots aan een zijden draadje. Wanneer Operation Outcome wordt opgedoekt, zijn alle spionnen plots een doelwit.
«
»
23:00 Tomb Raider II: The Cradle of Life
Lara Croft gaat diep in Afrika op zoek naar de doos van Pandora. Wie het artefact bemachtigt, kan net zoals in de Griekse mythologie alle mogelijke plagen op de mensheid loslaten.
«
»
01:10 Brooklyn Nine-Nine
De FBI neemt een belangrijke zaak over, maar Jake is niet van plan zich zomaar aan de kant te laten schuiven. Amy en Rosa onderhandelen met O'Sullivan en de politievakbond.
«
»
01:35 Brooklyn Nine-Nine
Terry en Jake vergezellen Charles tijdens een bezoek aan de familieboerderij voor de begrafenis van een nonkel. De agent in Jake zorgt echter voor oproer. Amy en Rosa helpen Holt uit de nood.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers