TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Spirit: Samen vrij
De meiden gaan op een riskante missie om een onterecht opgepakte Tuckapaw-tiener te bevrijden uit een hardrijdende trein en hem weer te verenigen met zijn trouwe paard.
«
»
06:05 Arthur & De Minimoys
Door een foutje in de oogdruppels van Miro groeit hij weer tot zijn ware grootte. Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt?
«
»
06:30 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:15 Hallo K3
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen.
«
»
07:45 Hallo K3
De meisjes van K3 zijn in de wolken. De Nederlandse prinses Máxima zal hen een bezoekje brengen. Maar... K3 kent niets van etiquette en koninklijk protocol.
«
»
08:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Wakandy
Show.
«
»
08:40 Draken: Race naar de rand
Op weg naar Vleugeldames Eiland trekt Snotvlerk het leiderschap van Hikkie in twijfel. Op een ander eiland bloeit een onverwachte romance op.
«
»
09:05 Power Rangers Beast Morphers
Ravi past zijn Beast Bot Smash rigoureus aan. Ondertussen doet Evox een oude vijand een sterk aanbod.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
Cesar ontvangt een brief met slecht nieuws: zijn huisje wordt onteigend. Hij besluit bij Slisse te gaan logeren, kwestie van nu al aan een ander bed te wennen.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Groeten uit
Goedele Liekens keert samen met haar dochters Merel en Céleste terug naar het jaar 1975.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Spionnengeheimen
Superspion Lance en wetenschapper Walter zijn tegenpolen, maar zullen moeten samenwerken om de wereld te redden. En hiervoor moet Lance transformeren in een dappere, stoere en majestueuze... duif.
«
»
15:40 Beat Da Bompaz
De 67-jarige René Vivet is een van de oudste taekwandobeoefenaars van België. Hij krijgt Bjorn De Wilde, Evelien Hoste en Annelien Coorevits tegenover zich.
«
»
16:55 Janneman Robinson & Poeh
Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin richt. Maar dan duikt Poeh terug op.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Mimi stoeft met haar vele likes op Facebook. Jeanne kent niks van Facebook, maar ze wil absoluut populairder zijn dan Mimi. Ze spant de studenten voor haar kar, maar die doen iets te veel hun best.
«
»
20:35 Tien om te zien
Met optredens van Pommelien Thijs, Cleymans & Van Geel, Pauline, Margriet Hermans, CAMILLE, Stan Van Samang, Sylver, De Kreuners, Petra en Kalush Orchestra.
«
»
21:50 Regi Academy
Het avontuur van de kandidaten start in het zonovergoten en mondaine Marbella. Daar worden ze niet alleen elkaars concurrenten, maar ook elkaars huisgenoten.
«
»
22:55 Zuidflank
Rob zit al twee maanden in een instelling, maar het gaat niet goed met hem. Hij hallucineert nog steeds en zolang de medicatie niet aanslaat, kunnen de therapeuten niet starten met gesprekstherapie.
«
»
00:05 Vakantiehuis for Life
Het stressniveau stijgt bij de koppels, want om klokslag middernacht moet de werf opgeleverd worden. Aannemer Cerina Marchetta komt samen met werfleider Johny alles grondig inspecteren.
«
»
01:10 Franklin & Bash
Een voortvluchtige cliënte beschuldigt Jared en Peter ervan dat ze haar geld hebben gegeven om te vluchten. Dat zouden ze gedaan hebben om de rechtszaak niet te verliezen.
«
»
02:00 Geen Uitzending
«
»
02:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers