TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
«
»
11:15 Papillon
Henri Charrière, bijgenaamd Papillon, wordt tot levenslange dwangarbeid veroordeeld en naar het Duivelseiland in Frans-Guyana verbannen. Hij is vastbesloten te ontsnappen.
«
»
13:45 'Allo 'Allo!
Rene heeft 'De Gevallen Madonna' verstopt achter een oud schilderij. De Generaal ontdekt dat dit schilderij een Van Gogh is en besluit het te stelen.
«
»
14:20 'Allo 'Allo!
De vliegeniers bevinden zich in het mortuarium verkleed als sloeries. Ze wachten tot ze nieuwe uniformen kunnen aantrekken.
«
»
15:00 Chicago Fire
Severide en Kidd zetten hun onderzoek verder naar de zaak van brandstichting waarin Severides vader betrokken was. Brett staat voor een moeilijke keuze. En dan breekt de hel los.
«
»
15:50 Hellfire Heroes
Commandant Jamie Coutts en zijn team gaan een hevige brand in een olieopslagplaats te lijf. Enkele honderden kilometers verderop zorgt een sneeuwstorm ondertussen voor chaos op de weg én in het bos.
«
»
16:40 Motorway Cops
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
«
»
17:50 Motorway Cops
Een vader en zijn tweejarige dochter hebben autopech en wachten op de vluchtstrook op hulp.
«
»
19:00 The Graham Norton Show
Gasten: zangeres Mariah Carey, schrijfster Nadiya Hussain en Brits astronaut Tim Peake. Muziek: Gary Barlow.
«
»
20:05 Altijd prijs
Rudy en Sandra zijn een avondje alleen thuis en beslissen een spelletje Monopoly te spelen met echt geld. Wanneer Jasper onverwacht thuiskomt, kunnen ze het geld nog net op tijd in de kluis stoppen.
«
»
20:35 The Bridge on the River Kwai
Kolonel Nicholson en zijn regiment worden gevangengenomen in een Thais gevangenkamp in de nabijheid van de rivier Kwai. De Japanse kolonel Saïto voert er het bevel.
«
»
23:30 Top Gear
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris vertrekken achter het stuur van hun tweedehandswagens op expeditie in het hooggebergte van Peru.
«
»
00:25 Axel opgelicht
Jaarlijks wordt Barcelona overspoeld door meer dan 7 miljoen toeristen en veel toeristen betekent jammer genoeg ook dat het er wemelt van de 'pickpockets'.
«
»
01:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
De politie onderzoekt een ongeluk nabij Manchester Airport. Hoe het ongeluk kon gebeuren is een raadsel, tot agent Andy Doran dashcambeelden bekijkt van een bestuurder die het ongeluk zag gebeuren.
«
»
02:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers