TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
06:00 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
06:20 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
07:00 Toasted on Wheels!
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crème paté.
«
»
07:20 De dagschotel
Eenvoud is de ultieme vorm van perfectie. Het zijn de wijze woorden van Leonardo da Vinci en het gerechtje dat jonge sterrenchef Jan Tournier vandaag maakt, bewijst de waarheid ervan.
«
»
07:30 Bal National
In deze aflevering bereidt Wim twee gerechten met balletjes waar geen gram vlees aan te pas komt. Hij rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style'.
«
»
08:00 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
08:30 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
09:05 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
09:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
10:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
11:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man die alles weet over cacaobonen: Dominique Persoone! Op het menu: enchilada met kip. Dat is Mexicaans streetfood en dus is Dominique helemaal in zijn nopjes.
«
»
11:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag een chef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus.
«
»
11:55 Klaar in 20 minuten
Vandaag roert Desmidt Bart in de potten. Hij komt ruimschoots toe met een kooktijd van 20 minuten om zijn zalm in blanke botersaus te maken. Hij werkt af met een zalig frisse venkelsalade en burrata.
«
»
12:20 BBQ vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
12:45 Tot op de graat
Johan Segers zet ook vandaag een minder populaire Noordzeevis in de schijnwerpers: de bot. Deze vis leeft in grote hoeveelheden in onze Noordzee, maar is minder bekend bij de consument.
«
»
13:05 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
14:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt; een sausje van citroen, look en peterselie.
«
»
15:25 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
16:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
16:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
17:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:50 Op de rooster
Johan verrast Britt Van Marsinelle in deze aflevering met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
18:25 Tot op de graat
Niet alle visjes zijn moeders mooiste en dat geldt ook voor de zeewolf.
«
»
18:50 Veggie
Gepaneerde sushi met groene asperges & advocado-wasabidip
«
»
19:05 Peppe's Sicilië
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
19:30 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
20:25 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar New York en shaket een variatie op de klassieke Mint Julep.
«
»
20:40 Het weekmenu
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
21:25 BBQ vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
21:50 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
22:00 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle verzoent België & Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten.
«
»
22:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
23:25 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met het kapsel van Tom Boone: Dominique Persoone!
«
»
23:50 Lekker lang leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
00:15 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
01:00 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
01:30 Tot op de graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met koolvis, het achtergestelde broertje van de kabeljauw, dat vaak gebruikt wordt om vissticks mee te maken.
«
»
01:50 De gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
02:30 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
02:40 Het weekmenu
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
03:20 BBQ vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, komkommer en appel / Kalfsbil met citroen, pasta en parmaham / Home made hamburgertjes
«
»
03:35 Panklaar
Vandaag: traditie ten top.
«
»
03:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
04:50 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met het kapsel van Tom Boone: Dominique Persoone!
«
»
05:10 Lekker lang leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
05:35 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers