TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
«
»
07:20 Project Runway All Stars
Juryleden van dienst zijn Georgina Chapman, Isaac Mizrahi en gastjurylid Danielle Brooks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
13:55 Ik wil een kind
Lauren Verster maakte twee jaar geleden kennis met koppels en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken: een kind op de wereld zetten.
«
»
14:35 Help, Mijn Man Is een Klusser
We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst.
«
»
15:25 De Perfecte Verbouwing
Gaby en Jan Haro uit Maarn lopen elkaar steeds in de weg. Hun alles-in-één-ruimte is veel te klein. Ze hebben achter hun huis een stuk grond gekocht, maar weten niet wat ze ermee aan moeten vangen.
«
»
16:15 It's Your Fault I'm Fat
De zestienjarige Anna woont in Warrington in Cheshire samen met haar ouders Sarah en Neil. Ze weegt bijna 105 kilo. Anna had altijd al een gezonde eetlust, maar die is nu uit de hand gelopen.
«
»
17:10 House M.D.
De klusjesman van Cuddy valt van het dak. Zijn hand wordt paars en het lijkt erop dat deze aan het ontbinden is. House en Cuddy moeten snel actie ondernemen om de man te redden.
«
»
18:00 House M.D.
Een beroemde arts, die in Afrika tuberculose bestrijdt, wordt opgenomen in het ziekenhuis met symptomen die wijzen op tuberculose. House twijfelt aan de diagnose.
«
»
18:50 House M.D.
Een jongen die net is afgestudeerd, begint plotseling te schokken tijdens een feest. De jongen en zijn ouders blijken niet eerlijk tegen elkaar te zijn. House krijgt bezoek van zijn ouders.
«
»
19:40 House M.D.
Profwielrenner Jeff kreeg ademhalingsproblemen tijdens een wedstrijd en wordt in het ziekenhuis opgenomen. House weigert Jeff te behandelen omdat hij ervan overtuigd is dat hij doping gebruikt.
«
»
20:35 Valerian and the City of a Thousand Planets
Ruimteagenten Valerian en Laureline worden op missie gestuurd naar de adembenemende intergalactische metropool Alpha, waar duizenden soorten inwoners uit het hele universum samenleven.
«
»
23:00 9-1-1
Athena neemt maatregelen na een traumatisch incident tijdens een wegcontrole. Eddie vraagt hulp aan Lena om zijn woedeaanvallen onder controle te krijgen.
«
»
23:50 Lady Truckers
Evelyn rijdt met een vuilniswagen, maar wil zo snel mogelijk haar CE-rijbewijs halen, want rijden met uitzonderlijk vervoer is haar doel.
«
»
00:45 Socials, seks en centen
Ferry Doedens, de kersverse OnlyFans-ster, gaat op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media.
«
»
01:15 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay hielp in het verleden al tal van restaurants uit de problemen. Een tijdje geleden boog hij zich over 'Café Hon'. Vandaag keert Gordon terug om te kijken hoe het uitbater Denise vergaat.
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
03:40 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers