TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
«
»
11:40 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 Aurora Teagarden Mystery 1: A Bone to Pick
Wanneer Aurora Teagarden een schedel vindt in het huis dat ze van haar overleden vriendin Jane geërfd heeft, start ze een onderzoek om uit te maken wie het slachtoffer was.
«
»
16:45 Emergence
Jo en Chris proberen de FBI te ontlopen terwijl ze onderzoek doen naar de cyberterroristen. Een mysterieuze vrouw brengt Piper en de hele familie Evans in gevaar.
«
»
17:40 Take Two
Sam en Eddie worden gebeld om de toevallige dood van Ava Day te onderzoeken, een ster uit de jaren 90-serie 'All About Ava'. Hierin speelde de toen twaalfjarige Sam het kleine zusje van Ava.
«
»
18:35 A Monster Calls
De 12-jarige Conor O'Malley woont bij zijn oma omdat zijn moeder ernstig ziek is. Hij vlucht in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de droeve werkelijkheid.
«
»
20:30 Magnum P.I.
Wanneer Higgins wordt ontvoerd, ontdekt Magnum dat de ontvoering een vergelding is die verband houdt met een van zijn eerste zaken op het eiland.
«
»
21:15 Magnum P.I.
Een elitesolaat verdwijnt kort na zijn terugkeer van een buitenlandse missie spoorloos. Magnum ontdekt dat de man traumatisch nieuws te verwerken kreeg en start een race tegen de klok om hem te vinden
«
»
22:05 Magnum P.I.
Wanneer een getrouwde vrouw Magnum en Higgins vraagt om de moordenaar van haar minnaar te vinden, ontdekken ze dat het slachtoffer niet was wie hij beweerde te zijn.
«
»
22:50 Vikings
Ivar en Hvitserk leiden het leger van koning Harald naar Engeland. Koning Alfred onderneemt ondertussen actie: hij roept het leger bij elkaar en verlaat zijn koninklijke villa.
«
»
23:35 Queen of The South
Terese en haar team helpen Oksana na een mislukte deal met enkele Duitse kunsthandelaars. James plaatst vraagtekens bij een nieuwe uitbreidingsdeal.
«
»
00:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers