TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:52 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:10 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:15 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:31 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:42 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:47 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:52 Mijn beste vriend Marlon
Hugo en Marlon zijn met Hugo's moeder in het winkelcentrum. Marlon neemt per ongeluk een taekwondoband mee. In het winkelcentrum wordt vervolgens gezocht naar de dief.
«
»
07:01 Het zandkasteel
Toto is ziek. Hij moet een prik hebben, maar dat wil hij niet. Koning Koos wil wél een prik. Daarna maken ze een bed voor Pop: een bed om te dragen. Zo kan Pop naar het ziekenhuis.
«
»
07:17 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:22 Pip and Posy
Pip en Posy proberen Jamila te leren hoe ze van de heuvel moet afsleeën, maar ze geven haar verwarrend en tegengesteld advies.
«
»
07:29 Peppa Pig
De familie Big gaat naar het winkelcentrum.
«
»
07:33 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden komen vroeg naar de klas om samen te ontbijten. Bij de ontbijtclub leren ze hoe je energie van eten krijgt en hebben ze het over hun lievelingsontbijt.
«
»
07:38 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:46 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:59 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
08:07 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:15 Splat & Seymour
De juf organiseert een expositie van tekeningen en alle bewoners van Katstad zijn uitgenodigd. Feline biedt aan om voor ijsjes te zorgen, tenslotte maakt zij de beste citroenijsjes van de hele school.
«
»
08:26 Studio Snugger
Onderwerpen: Plastic flessen, Koud leven, Fluisterboot, Nachtwacht, Hondenpoepdrone en Applaus.
«
»
08:42 ZappSport Kantine
Ron ontmoet drievoudig wereldkampioen darten Michael van Gerwen. Ron, Michael en drie kids ontmoeten elkaar in Michaels favoriete darthal.
«
»
09:01 Hoe overleef ik......
Rosa van Dijk is een gevoelig, fantasierijk meisje van dertien. Ze is, zoals bijna alle meisjes van haar leeftijd, erg onzeker over zichzelf. Wat maakt Rosa mee nu haar ouders gescheiden zijn?
«
»
10:38 Koken met konijnen
De drie konijnenvrouwtjes van Jet bleken niet allemaal vrouwtjes en toen had ze ineens veertien konijnen. Bonuspapa-konijn Snuffie heeft zo goed voor de baby's gezorgd dat Jet hem wil verwennen.
«
»
10:54 Hoofdzaken
Op Tygo's hoofd zit iets onder zijn haar verborgen en Hanna weet welke eigenschap haar toekomstige verloofde per se moet hebben.
«
»
11:10 Freeks Jungle School
Freek vertelt over glibberige vampiers uit het dierenrijk: bloedzuigers. Bloedzuigers zijn er helemaal op aangepast om onopgemerkt een lekkere bloedmaaltijd van hun prooi te stelen.
«
»
11:20 Freeks Jungle School
Vogelspinnen: het zijn pluizige dieren met kraaloogjes. Toch zijn veel mensen bang voor ze. Freek laat zien waarom hij juist dol is op deze fantastische dieren.
«
»
11:30 Freeks Jungle School
Geen dieren die zo goed kunnen samenwerken als mieren. Freek legt uit hoe ze te werk gaan om op termieten te jagen, om overstromingen te trotseren en om veel grotere vijanden te verslaan.
«
»
11:40 Freeks Jungle School
Wanneer je nijlkrokodillen ziet, lijkt het wel alsof je terugkijkt in de tijd. Het zijn echte sluipmoordenaars, die een drinkende prooi grijpen vanuit een hinderlaag.
«
»
11:50 Freeks Jungle School
Het zijn de meest onberekenbare dieren van de Afrikaanse savanne: Kaapse buffels. Freek laat zien hoe machtig deze superkoeien wel niet zijn met hun reusachtige hoorns.
«
»
12:01 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
12:16 Hoe overleef ik...
Marathonuitzending.
«
»
14:40 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:30 Missie: Ulja Funk
De twaalfjarige Ulja is een wetenschapper in de dop en ontdekt dat er binnenkort in Oost-Europa een asteroïde gaat vallen. Daar moet ze bij zijn.
«
»
16:52 Rachel valt binnen
Rachel Rosier loopt mee op de meest uiteenlopende plekken bij de politie. Ze ziet wat er allemaal voor nodig is om als politieman- of vrouw je werk te kunnen doen.
«
»
17:18 Tussen Kop en Staart
Van welk schattig dier is de poep die Rachel heeft meegenomen voor Elbert? Waarom kan een koe zo goed kijken in het donker? Kan Mozes trompetspelen in de #mozeschallenge?
«
»
17:44 Topdoks
Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. Wat als je geen armen hebt? Dan doe je alles met je voeten!
«
»
18:10 Zenith
Wanneer Boris en Fay op een ochtend wakker worden, blijkt alles anders. Hun ouders hebben ineens alle tijd en aandacht bij het ontbijt: Joost haalt Boris onverwacht op van school.
«
»
18:35 Taarten van Abel
Bianu (11) wil graag een taart maken voor zijn stiefvader Erik. Erik is de allerliefste stiefvader van de hele wereld. Hij is altijd vrolijk, erg grappig en super sterk.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 In Freudesnaam
Jara vraagt zich af of de mens goed is en veel slechte dingen doet, of dat de mens slecht is maar veel goede dingen doet. Ze klopt aan bij de vertrouwenspersoon.
«
»
19:45 NOS Europese Kampioenschappen
Met o.a. atletiek (speerwerpen: finale mannen; 10.000m: finale mannen; 100m horden: finale; 4x100m: finale mannen en vrouwen).
«
»
21:50 Lowlands 2022
Met tal van muzikale hoogtepunten, nieuwe ontdekkingen en het ongeremde festivalleven. Met o.a.: Arctic Monkeys, Stromae, The Opposites, Froukje, Goldband, Fred again.. en GO_A.
«
»
22:59 Louis Theroux: Miami mega jail
Louis Theroux brengt een bezoek aan de meest beruchte en gewelddadige afdeling van Miami County Jail, waar de gevangenen met elkaar vechten om eten, of uit verveling.
«
»
00:07 Lowlands 2022
Met tal van muzikale hoogtepunten, nieuwe ontdekkingen en het ongeremde festivalleven. Met o.a.: Arctic Monkeys, Stromae, The Opposites, Froukje, Goldband, Fred again.. en GO_A.
«
»
01:16 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 3: FC Groningen - Go Ahead, Sparta - Ajax, AZ - NEC en RKC - Feyenoord.
«
»
02:19 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
03:18 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:46 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 3: FC Groningen - Go Ahead, Sparta - Ajax, AZ - NEC en RKC - Feyenoord.
«
»
04:40 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Tom
Tom heeft maar één wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten.
«
»
05:35 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:40 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:47 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers