TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:05 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:15 Arthur & De Minimoys
Arthur wordt beschouwd als een held en Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Daarom gaat ze zelf op onderzoek wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt.
«
»
07:05 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:20 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 1 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:45 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 2 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:05 Lenderd
Magazine.
«
»
08:10 Iedereen K3
Muzikant Jelle Cleymans maakt de meisjes van K3 warm voor akoestische muziek. Marthe kiest voor glitterharen en Klaasje toont hoe je zelf een stressbal kan maken.
«
»
08:30 Skilz
Quinten is in alle staten wanneer blijkt dat zijn wing woman Lara, onder de ogen van zijn twee vrienden en een volle zaal, in rook is opgegaan.
«
»
08:45 Skilz
De rust is teruggekeerd nu Lara weer terecht is maar iedereen stelt zich wel vragen bij haar verdwijning. Hoe kan het dat iemand met haar gave niet in staat is om te ontsnappen uit een houten kist?
«
»
09:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Op jacht naar de edelstenen die nodig zijn voor Drakenoog Twee, ontdekt Hikkie dat een oude vriend niet is wie hij lijkt. Dagur neemt het op tegen een oude pestkop.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Melanie gaat verdacht veel naar de kapper en Tinneke krijgt al een paar ochtenden een lift van een mannelijke collega.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 L.A.'s Finest
Wanneer het team een link ontdekt tussen een app en een reeks gepleegde misdaden komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 BBQ Street
Grillmaster Peter De Clercq laat zien hoe jij thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue.
«
»
14:15 Huis Gemaakt
De koppels zetten de laatste rechte lijn in om hun tuin af te werken. De klussers staan er deze keer niet alleen voor. Ze mogen namelijk één iemand uitnodigen om een dagje te komen helpen.
«
»
15:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:40 Liefde voor Sterren tegen de Muziek op
Gasten van vanavond zijn o.a. Gers Pardoel, Bart Kaëll, Guy Swinnen, Christoff, Lea Rue, Slongs Dievanongs en de enige échte Natalia.
«
»
16:45 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
17:20 Lego Masters USA
De teams mogen elk één minifig uitkiezen waarvoor ze vervolgens een explosieve stuntscène moeten bedenken.
«
»
18:20 De kotmadam
Billy heeft een nieuwe vriend: Bülent, een student van Turkse afkomst. Sam is bereid voor hem een studentenjob te zoeken, maar ze wordt verliefd op hem.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Boer zkt vrouw
Dina Tersago brengt zeven maanden na de opnames de vijf boeren voor het eerst samen in Damme. Ook de vijf partners blikken terug op dit bijzonder avontuur.
«
»
21:10 13 Geboden
Vicky en Tony onderzoeken de moord op Amalia en ondervragen haar dochter. Heeft het kind met haar moeders moordenaar gesproken? Was Mozes de dader?
«
»
22:15 Alloo bij
Vandaag neemt Luk Alloo Karen Damen mee op een nostalgische tocht doorheen haar verleden. Ze trekken naar DPG Media om een jarige Regi te verrassen in de radiostudio.
«
»
23:35 L.A.'s Finest
Temidden van de chaos van een onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor de familie van Jen.
«
»
00:25 Franklin & Bash
De steenrijke zakenman Carter Lang roept de hulp in van Bash en Franklin. De man is terminaal ziek en heeft nog maar twee maanden te leven.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers