
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
06:10 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
06:20 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:50 | Bal National |
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
07:15 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
07:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag een chef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus.
«
»
08:00 | Toasted! |
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
08:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
09:05 | Het weekmenu |
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
09:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
10:25 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
11:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
11:35 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
12:00 | Urban Barbecue |
In deze aflevering trekt chef Michaël Vrijmoed een wereldse kaart. We gaan een beetje culinair reizen met lekkers uit verschillende uithoeken.
«
»
12:30 | Tot op de graat |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
12:55 | De hofleverancier |
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
13:25 | Op hete kolen |
De zon schijnt en dat is goed nieuws voor Michaël Vrijmoed: onze barbecuechef heeft vandaag 6 goede vrienden uitgenodigd om gezellig te komen barbecueën.
«
»
13:55 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
14:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
14:55 | Soep! |
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
15:15 | DIY (do it yourself) |
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knäckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
15:35 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
16:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
16:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 | Vlaanderen kookt |
De Italiaanse Pina Cimino bereidt voor Jan gnocci, een soort pasta gemaakt van aardappelen. Hierbij serveert Pina een zelfgemaakte saus van echte Italiaanse tomaten.
«
»
17:50 | Op de rooster |
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
18:25 | Tot op de graat |
Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen.
«
»
18:50 | Puur oosters: Japans |
Vandaag staat chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken.
«
»
19:10 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
19:45 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
20:40 | Het weekmenu |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
21:25 | Urban Barbecue |
In deze aflevering trekt chef Michaël Vrijmoed een wereldse kaart. We gaan een beetje culinair reizen met lekkers uit verschillende uithoeken.
«
»
22:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:50 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini, één van haar favorieten. Stirred, not shaken!
«
»
23:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
23:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:00 | Karola's Kitchen |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
00:25 | Het weekmenu |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
01:05 | Nuances |
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
01:40 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
02:10 | De gastentafel |
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
03:00 | Het weekmenu |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
03:40 | Urban Barbecue |
In deze aflevering trekt chef Michaël Vrijmoed een wereldse kaart. We gaan een beetje culinair reizen met lekkers uit verschillende uithoeken.
«
»
04:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:50 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:35 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
05:55 | Het weekmenu |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»