TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Champions League Magazine
Sportmagazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Eat Well for Less
Gregg en Chris zijn in Belfast, bij de familie Carter. Steve Carter staat er sinds de dood van zijn vrouw, negen jaar geleden, helemaal alleen voor en doet vaak een beroep op kant-en-klaarmaaltijden.
«
»
13:25 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
14:15 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:50 Your Home Made Perfect
Jacqueline en haar man Alex stonden op het punt hun Londense terras met twee slaapkamers te verbouwen, maar Alex werd ziek en stierf.
«
»
15:55 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
16:25 US Kitchen Nightmares
Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Californië is in handen van Fayna en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop.
«
»
17:20 De Meilandjes zonder Centen
De koffers worden gepakt en het is tijd voor de grote verhuizing.
«
»
18:15 Steenrijk, Straatarm
Paardenhandelaren Denise van der Lee & Nick van Delft uit Ouderkerk aan de Amstel ruilen van huis en haard met de familie Van Krimpen uit Hoorn.
«
»
19:15 Ontvoerd
De vader van de ontvoerde Mert staat internationaal gesignaleerd en heeft geen gezag over het kind. John en zijn team trekken naar Turkije om de jongen te vinden.
«
»
20:15 Obese NL
Eva weet sinds kort dat ze drager is van het borstkankergen. Ze wil haar borsten en eierstokken preventief laten verwijderen, maar door haar extreme overgewicht durven de artsen haar niet te opereren.
«
»
21:10 Villa Zuid-Afrika
Realityreeks over Kathleen Aerts (K3) en haar gezin die een guesthouse openen in Zuid-Afrika.
«
»
22:10 Achter de sterren
Nu Botanic Sanctuary Antwerp haar deadline heeft opgeschoven, keert de rust min of meer terug. Elk departement maakt zich op voor extra training.
«
»
23:05 Lady Truckers NL: Meiden die Rijden
We maken naast de stoere Adine en Babs kennis met de zelfbenoemde truckerbitch Janneke. We rijden mee naar München met globetrotter Anita en we leren truckerbabe Amy kennen.
«
»
00:00 Ambulance
Dokter Ian en verpleegster Nikki worden tijdens hun nachtshift geconfronteerd met de gevolgen van jeugddelinquentie; een dertienjarige werd neergestoken.
«
»
01:10 US Kitchen Nightmares
Het mediterraanse familierestaurant Zayna Grill in Californië is in handen van Fayna en haar nicht Brenda. Het eten is van slechte kwaliteit en het personeel ligt continu met elkaar overhoop.
«
»
02:05 Tommy Teleshopping
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers