TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Parks & Recreation
Leslie wil een tijdscapsule maken over het leven in Pawnee, maar een mafkees die 'Twilight' per se in de capsule wil, zorgt voor problemen.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Identity Thief
De onuitputtelijke geldbron waarmee Diana haar blitse levensstijl financiert is niet van haar, maar van Sandy Patterson, een doodbrave burger wiens identiteit ze gestolen heeft.
«
»
16:20 Proven Innocent
Het team buigt zich over het dossier van Gabrielle Parcell, die veroordeeld is tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar babydochter.
«
»
17:15 Timeless
Wyatt en Rufus zetten alles op alles om Lucy te redden wanneer ze door Flynn wordt gegijzeld op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893. Harry Houdini biedt een helpende hand.
«
»
18:15 National Treasure: Book of Secrets
Om de naam van zijn betovergrootvader te kunnen zuiveren reist schattenjager Ben Gates de wereld rond, op zoek naar een boek waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan.
«
»
20:30 Men in Black
De geheime overheidsinstantie, Men in Black, controleert het gedrag van buitenlandse asielzoekers op aarde. Nieuwe rekruut J en veteraan K krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
22:25 The Last Kingdom
Aethelflaed boekt successen, maar Edward beseft dat hij zich heeft laten afleiden van een onbekende vijand. Hij moet broze banden smeden om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden.
«
»
23:35 Timeless
Wyatt en Rufus zetten alles op alles om Lucy te redden wanneer ze door Flynn wordt gegijzeld op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893. Harry Houdini biedt een helpende hand.
«
»
00:25 Queen of The South
Teresa moet een nieuwe deal sluiten om een vijand neer te halen, maar een onverwachte bezoeker zou haar plannen kunnen dwarsbomen.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers