TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Parks & Recreation
Leslie wil een tijdscapsule maken over het leven in Pawnee, maar een mafkees die 'Twilight' per se in de capsule wil, zorgt voor problemen.
«
»
11:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 Identity Thief
De onuitputtelijke geldbron waarmee Diana haar blitse levensstijl financiert is niet van haar, maar van Sandy Patterson, een doodbrave burger wiens identiteit ze gestolen heeft.
«
»
16:20 Proven Innocent
Het team buigt zich over het dossier van Gabrielle Parcell, die veroordeeld is tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar babydochter.
«
»
17:15 Timeless
Wyatt en Rufus zetten alles op alles om Lucy te redden wanneer ze door Flynn wordt gegijzeld op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893. Harry Houdini biedt een helpende hand.
«
»
18:15 National Treasure: Book of Secrets
Om de naam van zijn betovergrootvader te kunnen zuiveren reist schattenjager Ben Gates de wereld rond, op zoek naar een boek waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan.
«
»
20:30 Men in Black
De geheime overheidsinstantie, Men in Black, controleert het gedrag van buitenlandse asielzoekers op aarde. Nieuwe rekruut J en veteraan K krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
22:25 The Last Kingdom
Aethelflaed boekt successen, maar Edward beseft dat hij zich heeft laten afleiden van een onbekende vijand. Hij moet broze banden smeden om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden.
«
»
23:35 Timeless
Wyatt en Rufus zetten alles op alles om Lucy te redden wanneer ze door Flynn wordt gegijzeld op de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893. Harry Houdini biedt een helpende hand.
«
»
00:25 Queen of The South
Teresa moet een nieuwe deal sluiten om een vijand neer te halen, maar een onverwachte bezoeker zou haar plannen kunnen dwarsbomen.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers