TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Silent Witness
Terwijl hun verdachte in coma ligt en er mogelijk een moordenaar in het ziekenhuis rondwaart, doet Nikki een beroep op de expertise van Adam om de zaak op te lossen.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Agatha trekt naar Fryfam, waar ze in alle rust hoopt te kunnen schrijven aan haar politieroman. Haar plannen vallen echter in het water wanneer ze wordt gecontacteerd door Lucy Trumpington.
«
»
06:50 Jonathan Creek
Het rustige leventje van Jonathan en Polly wordt verstoord wanneer een oude bekende uit het verleden van Jonathan plots weer opduikt. Het blijkt om een oude vlam van Jonathan te gaan.
«
»
07:50 The Mallorca Files
Detective Miranda Blake is in Palma de Mallorca om er Niall Taylor naar het Verenigd Koninkrijk te escorteren. Taylor is een misdadiger die als verklikker voor de politie werkt.
«
»
08:40 The Mallorca Files
Miranda en Max onderzoeken de verdwijning van een wielerkampioen. De zaak zorgt voor een sportieve rivaliteit tussen de twee detectives.
«
»
09:25 The Mallorca Files
Miranda en Max zijn op zoek naar een gemaskerde man die het beroemde Sint-Nicholasicoon gestolen heeft. De ontsnapping van een mogelijke verdachte maakt Ines woedend en ze haalt de twee van de zaak.
«
»
10:15 Midsomer murders
Deel 1. Na zich te hebben uitgesproken tegen de keuze van Max Jennings, groepssecretaris Gerald Hadleigh dood aangetroffen. Hij is op gewelddadige wijze vermoord en naakt.
«
»
11:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby's e Troy's onderzoek naar de dood wordt gecompliceerd als Jennings verdwijnt en later ook dood wordt teruggevonden.
«
»
12:10 The Watch
Vimes is zo gefocust op wie het zwaard wil dat hij niet meer let op het gevaar van het te durven vernietigen.
«
»
13:05 The Watch
Vimes en Sybil moeten het opnemen tegen huurmoordenaars.
«
»
14:00 The Watch
Wonse vervangt Vimes met een versie uit een parallel universum. Die bedreigt Sybiel, terwijl de rest van de Watch in de gevangenis zit.
«
»
14:55 The Watch
Carcer Dun's apocalyptische plan wordt gestart, maar verraad en het vereffenen van oude rekeningen zorgen voor een onverwachte uitkomst.
«
»
15:55 Death in Paradise
Malcolm Powell wordt tijdens een van zijn fondsenwervingen neergeschoten. Vicky, zijn assistente, wijst meteen Jack Roberts aan als de schuldige.
«
»
17:00 Agatha Christie's Marple
Dolly Bantry roept haar oude vriedin Miss Marple op als ze in haar bibliotheek het gewurgde lijk ontdekt van een onbekend blond meisje.
«
»
19:00 Hope Street
Het is de dag van het huwelijk van Clint en Nicole en Finns 15-jarige dochter Niamh is in de stad om de feestelijkheden bij te wonen.
«
»
20:00 Why Didn't They Ask Evans?
Frankie en Bobby verleggen hun onderzoek naar The Grange, een enorme psychiatrische kliniek die dreigend boven het landschap van Hampshire uittorent. Alle sporen leiden nu naar de kliniek.
«
»
21:00 Jonathan Creek
Jonathan Creek wil niets liever dan een rustig leventje leiden aan de zijde van Polly, maar zijn dorp wordt plots geplaagd door allerlei vreemde gebeurtenissen.
«
»
22:10 Ragdoll
Rose is gedwongen zijn keuzes onder ogen te zien. Baxter en Edmunds staan voor een moeilijke beslissing als de naam van Rose de laatste op de lijst wordt.
«
»
23:10 Peaky Blinders
De Epsom Derby is aangebroken en Tommy is van de partij om een missie uit te voeren in opdracht van majoor Campbell. Hij is echter van plan om de genadeslag toe te dienen aan Sabini.
«
»
00:10 Agatha Christie's Marple
Dolly Bantry roept haar oude vriedin Miss Marple op als ze in haar bibliotheek het gewurgde lijk ontdekt van een onbekend blond meisje.
«
»
01:45 World on Fire
Tom heeft dienst genomen bij de Royal Navy en zet met de HMS Exeter de achtervolging in op het Duitse slagschip de Graf Spee. Wat volgt is een brutale en bloederige krachtmeting.
«
»
02:35 Miss Scarlet and the Duke
Door de puzzelstukjes in elkaar te passen probeert Eliza erachter te komen wat er werkelijk met haar vader is gebeurd.
«
»
03:25 Peaky Blinders
De Epsom Derby is aangebroken en Tommy is van de partij om een missie uit te voeren in opdracht van majoor Campbell. Hij is echter van plan om de genadeslag toe te dienen aan Sabini.
«
»
04:20 Death in Paradise
Malcolm Powell wordt tijdens een van zijn fondsenwervingen neergeschoten. Vicky, zijn assistente, wijst meteen Jack Roberts aan als de schuldige.
«
»
05:10 The North Water
Drax ziet een mogelijkheid om te ontsnappen. Otto's visioen wordt werkelijkheid als Sumner tijdens de jacht op een beer te ver afdwaalt in de ijzige wildernis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers