TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Milk Money
Drie tienerjongens hebben seksuele voorlichting gekregen op school, maar blijven toch met een hele hoop vragen zitten. Om meer te weten te komen, gaan ze te rade bij het hoertje V.
«
»
14:05 M*A*S*H
Henry wordt verliefd op ex-cheerleader Nancy Sue Parker, die een pak jonger is dan hem. Wanneer ze hem echter een bezoek brengt op het kamp, probeert ze ook Hawkeye te versieren.
«
»
14:40 Chicago P.D.
Wanneer de advocaat van de tegenpartij wordt vermoord, moet de inlichtingendienst de campagnefinanciering van een politicus onderzoeken.
«
»
15:30 Chicago P.D.
Wanneer ze een heroïneleverancier op de hielen zitten, kruisen de agenten het pad van een veroordeelde crimineel die onlangs is vrijgelaten. Halstead heeft echter een verleden met de man.
«
»
16:25 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May proberen te ontdekken hoe Top Gear er zestig jaar geleden zou hebben uitgezien. Daarvoor organiseren ze een nostalgische race van Londen naar Edinburgh.
«
»
17:30 Fight for First: Excel Esports
Sportdocumentaire.
«
»
18:45 Fight for First: Excel Esports
Sportdocumentaire.
«
»
20:00 Major Championship Counter-Strike Antwerpen
De beste esports-teams van de wereld nemen het tegen elkaar op voor een prijzenpot van 1.000.000 dollar.
«
»
22:35 Top Gear
Richard, Jeremy en James gaan op zoek naar de perfecte wagen voor 17-jarigen. Richard reist ook af naar Abu Dhabi, waar hij de Lamborghini Murcielago SV test.
«
»
23:40 Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos
Jason trekt naar het land waar de globale drugsindustrie ontstond. In Medellín ontmoet hij de voormalige huurmoordenaar van drugsbaron Pablo Escobar.
«
»
00:45 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers