TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Enchantimals: Verhalen uit Everwilde
Tekenfilm.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Plop en Smal vinden het niet leuk dat Klus hen voortdurend in de maling neemt. Ze maken met hem een afspraak: als het plagen stopt, wordt hij beloond met twintig Plopkoeken.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:56 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een lieve moedergeit die zeven kinderen had. De jonge geitjes vonden het heerlijk om buiten te spelen, maar ze moesten wel oppassen.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
K3 ontvangt een brief waarin staat dat één van hen naar het Gala van de Roller Disco's mag. Omdat ze alledrie willen gaan, laten ze de klanten stemmen.
«
»
07:55 K3 Roller Disco
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen.
«
»
08:20 Skilz
Quinten, Kamiel, Lara en Sofie zitten opgesloten in het kasteel van een barones. Het kasteel wordt al een tijd geplaagd door spoken en kwelgeesten die het leven van de inwoners tot een hel maken.
«
»
08:35 Raveleijn
De vijf kinderen hebben na hun avontuur achter de oude stadspoort geen oog dichtgedaan. Half slapend zitten ze dan ook aan het ontbijt.
«
»
09:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Melanie en Tinneke gaan met de vrienden van de kapper voor twee dagen naar de Ardennen. Voor Slisse is dit een uitgelezen kans om een partner te zoeken voor Cesar. Ze plaatsen een advertentie.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Gooische vrouwen
De passionele relatie van Anouk met de schrijver Joost is een regelrechte nachtmerrie geworden. Ze is doodsbang voor de labiele kerel en voelt zich zelfs niet meer veilig in haar eigen huis.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 The Kid Who Would Be King
Op een dag vindt Alex een zwaard in een steen dat het mythische zwaard Excalibur van koning Arthur blijkt te zijn. Nadat hij het zwaard uit de steen heeft getrokken, neemt Merlijn contact met hem op.
«
»
15:50 Cougar Town
Andy heeft moeite met Stan die niet kan slapen na het bekijken van een horrorfilm. De bende heeft het nog steeds moeilijk met de relatie van Laurie en Travis.
«
»
16:15 The Masked Singer (BEL)
Vandaag doet een nieuwe deelnemer zijn intrede: Schorpioen. De lege stoel naast Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen en Andy Peelman wordt voor het eerst opgevuld door een mystery speurder.
«
»
18:20 Loïc tussen 2 vuren
Loïc ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:25 Wat een Jaar!
Nathalie Meskens, Koen Wauters en Jonas Van Geel maken opnieuw een sprong in de tijd en dompelen zich samen met studiogasten Marcelo Ballardin en Clara Cleymans onder in het jaar 2003.
«
»
21:35 The Next Three Days
Drie jaar nadat ze werd gearresteerd als verdachte in een moordzaak, is er nog steeds geen bewijs van de onschuld van Lara Brennan. John besluit om zijn vrouw uit de gevangenis te bevrijden.
«
»
23:55 My Cousin Rachel
De jonge Engelsman Philip de Cornish wil wraak nemen op zijn mysterieuze en knappe nicht Rachel, omdat hij haar ervan verdenkt zijn neef Ambrose te hebben vermoord.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers