TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:59 Hey Duggee
Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.
«
»
06:06 Teletubbies
De Teletubbies spelen voetbal. De bal rolt net de huisheuvel binnen als de Tubbiefoon gaat: het is tijd voor het Tubbiefoondansje! De kinderen in het verhaaltje hebben voetbaltraining.
«
»
06:18 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:24 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:29 Bing
Bing en Sula hebben zóveel plezier met spelen samen, dat ze geen afscheid willen nemen en dus geen tot ziens willen zeggen. Om Sula's vertrek te vertragen, verstopt Bing de glitterschoen van Sula.
«
»
06:36 Sesamstraat
Er is kermis in de straat. Ieniemienie kan niet wachten om te gaan.
«
»
06:52 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
06:59 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
07:07 Rintje
Juf Wijskop is bijna jarig. Alle hondjes mogen een optreden verzinnen. Rintje en Tobias willen gaan rappen, maar daar vindt Henriette niets aan. Zij wil een toneelstuk doen.
«
»
07:12 Pip and Posy
Posy neemt haar rolschaatsen mee naar het park, zodat zij en Pip om de beurt kunnen rolschaatsen. Posy ontdekt dat het moeilijker is dan het lijkt.
«
»
07:19 Love Monster
Lief Monster krijgt een verrassing van Klein Zacht Konijntje. Maar hij mag het pas openmaken als het donker is.
«
»
07:25 Peppa Pig
Opa Big heeft aardbeien gekweekt, maar de vogels hebben alles opgegeten. Peppa en George gaan met opa en oma Big naar een aardbeienkwekerij om aardbeien te plukken.
«
»
07:30 Peppa Pig
Opa Big is jarig en de hele familie gaat eten in een sjiek restaurant. Dat is voor Peppa de eerste keer.
«
»
07:35 Het feest van Zappelin
Fenna viert de winter. En dat doet ze samen met jou en haar Zappelin-vrienden. Zing en dans mee met haar vrolijke liedjes.
«
»
07:51 De magische auto
Rens heeft al heel lang een speelgoed-veegwagen. Maar hij heeft nog nooit in een echte gezeten. Daar komt nu verandering in.
«
»
08:02 Les Schtroumpfs
Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf moeten het Smurfendorp redden, wanneer alle andere Smurfen gevangen zijn door Gargamel.
«
»
08:14 KRO Kindertijd
Hoera het is vakantie! In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark.
«
»
08:22 Trex
Simon en Trex hebben het aan de stok met de postbode.
«
»
08:27 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
09:00 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:27 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Het koor van Kinderen voor Kinderen steekt de zee over en helpen mee op Texel. Olivier en Bruce uit het koor gaan aan de slag in een zeehondenopvang en raken bevriend met zeehond Sip.
«
»
09:38 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
09:56 Aap
Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict.
«
»
10:21 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
10:46 Dierendetectives
Australië. Dromedaris Humphrey woont met allemaal afgedankte dieren op een zorgboerderij. Als 's nachts de dijk doorbreekt en alle dieren lijken te verdrinken, slaat hij alarm.
«
»
11:11 Deadly 60
Volg Steve Backshall op zijn zoektocht naar de 60 dodelijkste dieren op aarde.
«
»
11:40 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
11:54 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
12:10 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
12:26 Ninja Nanny
Jeugdserie.
«
»
14:30 Chica
Wat is het verschil tussen een mening en een haatreactie? Zeg jij alles wat je denkt? En wat als je als je te maken krijgt met haatreacties, hoe ga je daarmee om?
«
»
14:45 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:39 Espen en het Soria Moria-paleis
De koning en koningin zijn vergiftigd en alleen het drinken van water uit een bron bij het gouden paleis Soria Moria kan hun leven redden. Espen en Kirsten gaan op zoek naar dit paleis.
«
»
17:11 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop zodat ze een voertuig kunnen maken van hun reiskoffer. Tim zoekt uit of je echt achttien moet zijn om te kunnen autorijden.
«
»
17:37 Klaas kan alles
Klaas moet sterrenchef-kok Joris Bijdendijk verrassen met een vernieuwend gerecht, hij mag samen met Jim Bakkum een potje 'hado' spelen en hij moet met de nieuwste technieken een brand blussen.
«
»
18:03 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
18:26 Teenage Boss
Gabriella (14) wil maar één ding en dat is spenden. Nieuwe patta's, sushi eten, leuke dingen doen met vriendinnen en kleding kopen. Ze maakt echter een cruciale misstap.
«
»
18:59 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Make-up Cup
Met YouTuber Alice Olsthoorn in de studio ontsnappen de kandidaten even aan de werkelijkheid. En ze toveren de meest kleurrijke fantasielooks op hun gezicht in het thema Alice in Wonderland.
«
»
19:45 Op weg naar de Zapp Awards
Op zaterdag 12 februari regent het weer prijzen, waaronder de Zapp Award voor favoriete jeugdprogramma en favoriete presentator. En ook dit jaar wordt de Veer-In-Je-Reet-Award uitgereikt.
«
»
19:59 Vlogmania
Jaylinn doet in haar vlog een gevoelige bekentenis, maar dit weerhoudt haar broertje er niet van om de vlogopname te verpesten.
«
»
20:23 Socutera
Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Zij geloven dat talent niet verloren mag gaan en daarom werken ze elke dag samen met scholen, docenten en ouders aan goed onderwijs.
«
»
20:24 Angela Black
Nu Angela weer min of meer op eigen benen staat, kan ze de strijd aangaan. Ze wil haar kinderen terug, bewijzen wat Olivier haar heeft aangedaan en de oude Angela weer terugvinden.
«
»
21:14 Toren C Kort
Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties.
«
»
21:32 Moltalk
Live vanuit De Hallen in Amsterdam bespreken (oud-)kandidaten en andere gasten de afleveringen van 'Wie is de Mol?' en wordt er gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieën.
«
»
22:12 Lieve SPLNTR!
Te gast: Rob Kemps, Karsu, Stijn de Vries en Julie Huard.
«
»
23:08 De storm
Tijdens de watersnoodramp van 1953 blijft de baby van de jonge moeder Julia achter in het rampgebied. Samen met haar redder Aldo probeert de ontroostbare Julia haar zoontje terug te vinden.
«
»
00:43 Naar bed
De koppels, oud, jong, monogaam, polyamorous, veertig jaar getrouwd of net verkering, zijn allemaal openhartig over het nodige onderhoud aan hun relatie.
«
»
01:03 Naar bed
De koppels, oud, jong, monogaam, polyamorous, veertig jaar getrouwd of net verkering, zijn allemaal openhartig over het nodige onderhoud aan hun relatie.
«
»
01:24 Naar bed
De koppels, oud, jong, monogaam, polyamorous, veertig jaar getrouwd of net verkering, zijn allemaal openhartig over het nodige onderhoud aan hun relatie.
«
»
01:44 Naar bed
De koppels, oud, jong, monogaam, polyamorous, veertig jaar getrouwd of net verkering, zijn allemaal openhartig over het nodige onderhoud aan hun relatie.
«
»
02:12 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:33 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:31 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
05:36 Olly the Little White Van
Stan en Olly gaan kamperen. Olly heeft nog nooit gekampeerd en is bang dat de geluiden die hij 's nachts hoort Stan uit zijn slaap houden. Stan legt hem uit, dat dat juist het leuke van kamperen is.
«
»
05:41 Liselotte
Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.
«
»
05:48 Ella, Oscar & Hoo
Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.
«
»
05:58 Hey Duggee
Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers