TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
16:55 Vinger aan de poot
Kristina moet zeventig koeien testen op tuberculose. Onder de brandende Afrikaanse zon is het geen lachertje om de dieren bij mekaar te drijven.
«
»
17:30 Nonkel Jef
Nonkel Jef ligt nog steeds in het ziekenhuis. Onverwacht komt hij daar een oude legervriend tegen.
«
»
18:00 Nonkel Jef
Nonkel Jef komt terug van het ziekenhuis. Hij heeft Sander meegenomen om hem te laten werken in ruil voor kost en inwoon.
«
»
18:25 Nonkel Jef
Er komt een groep scouts op het erf van nonkel Jef logeren. Uiteraard vindt hij weer een manier om hier geld uit te slaan.
«
»
18:55 Nonkel Jef
Wanneer nonkel Jef en Sander op strooptocht gaan, ontdekken ze een drenkeling. Jef springt in het water om hem te redden.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Op de boerderij krijgt men te kampen met de ene tegenslag na de andere. Odette is ervan overtuigd dat het tij zal keren als nonkel Jef op bedevaart gaat.
«
»
19:50 Baantjer
In het westelijk havengebied wordt het lijk gevonden van marktmeester Arie Veenstra.
«
»
20:35 Baantjer
In een Amsterdamse gracht wordt het lichaam van John Janssen gevonden. Zijn vrouw Marie denkt te weten wie de moordenaar is, namelijk Kalin Chagin, leider van een sekte.
«
»
21:30 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
22:50 De Planckaerts
Een nieuw seizoen, een nieuw begin. Eddy voegt de daad bij het woord en laat zich kaalscheren. Zijn huisgenoten zijn nog niet van de schok bekomen of Junior komt ook al met een verrassing aandraven.
«
»
23:30 EHBL
Mieke en Rudy wonen samen met hun twee kinderen in Herentals. Rudy heeft een deel aan het huis bijgebouwd, maar vindt helaas de tijd niet meer om het allemaal af te werken.
«
»
00:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers