TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Hotel Inspector Returns
Realityreeks.
«
»
13:45 The Masters of Darts
Speelschema: Jose de Sousa v Cross/Dolan, Gary Anderson v Cullen/Gurney, Michael Smith v Ratajski/Clemens en James Wade v Chisnall/Bunting.
«
»
17:15 Spice Girls: How Girl Power Changed the World
Officieel gingen de Spice Girls nooit uit elkaar, maar rond de eeuwwisseling kozen de dames wel voor een solocarrière en het stichten van een gezin.
«
»
18:15 American Ninja Warrior
In de tweede ronde van de halve finale nemen onder meer Jessie Graff, Najee Richardson, Joe Moravsky en Meagan Martin het tegen elkaar op. Ze krijgen tien obstakels voorgeschoteld.
«
»
20:00 The Masters of Darts
Speelschema: Jonny Clayton v Van den Bergh/White, Gerwyn Price v Searle/King, Peter Wright v Van Duijvenbode/Whitlock en Michael van Gerwen v Aspinall/Humphries.
«
»
23:35 Timecop
Amerika, 2004. De eerste tijdmachine is een feit. De corrupte politicus Aaron McComb reist terug in de tijd om voor eigen gewin de geschiedenis te veranderen, maar agent Max Walker wil McComb stoppen.
«
»
01:25 Ambulance: Code Red
Ambulancier Rob en dr. Adam zetten alles op alles om het leven te redden van een tienerjongen die op straat werd neergestoken.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers