TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 A Shot in the Dark
In het landhuis van de rijke Parijzenaar M. Ballon wordt een moord gepleegd. Alles wijst erop dat de dienstmeid, de knappe Maria, de dader is.
«
»
14:50 M*A*S*H
Hawkeye veinst krankzinnigheid om te bewijzen dat hij verlof nodig heeft.
«
»
15:25 Motorway Cops
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
«
»
16:35 Motorway Cops
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
«
»
17:45 The Gifted
Reeva onthult haar plannen voor de Inner Circle om aan het nodige geld te komen. Jace wordt voorgesteld aan Benedict Ryan, en Thunderbird confronteert Blink over haar contacten met Erg.
«
»
18:40 The Gifted
In een poging om Reeds krachten te stabiliseren, gaan Reed, Caitlin en Lauren naar dr. Risman. Polaris beschermt Dawn tegen de Inner Circle.
«
»
19:30 My Wife and Kids
Michael en Jay zijn gestrand op een onbewoond eiland. Hun enige kans op redding is Michaels vriend Jimmy. Die is daar echter niet zo happig op. Hij voelt zich nog altijd onheus behandeld door Michael.
«
»
20:05 The Kids Are Alright
Timmy moet kiezen: volgt hij het carrièrepad dat zijn vader voor hem voor ogen had of zet hij alles op alles voor een carrière in de showbizz? Lawrence gaat op oefendate met Eddie.
«
»
20:35 Orange is the New Black
Pennsatucky ontdekt een nieuwe vaardigheid. Gevangenen tonen ontspoorde tieners de harde realiteit van het gevangenisleven. Het handeltje van Pornstache kent een terugval.
«
»
21:35 Orange is the New Black
De gevangenen rouwen om een medegevangene en zelfs een dronken Pornstache toont verrassende emoties. Larry geeft een wel heel onthullend interview op de radio.
«
»
22:45 Orange is the New Black
Pijnlijke waarheden beïnvloeden relaties en carrières. Pennsatucky voelt zich niet gerespecteerd door Piper, wat niet veel goeds belooft. Larry stelt een ultimatum.
«
»
00:50 No-Go Zones: The World's Toughest Places
Het Caribische Jamaica mag dan wel een populaire vakantiebestemming zijn, hier worden ook het hoogste aantal moorden ter wereld gepleegd. En hier spelen vooral de vele getto's een belangrijke rol in.
«
»
01:45 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
02:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers