TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:45 The Simpsons
Homer moet een bijscholingscursus volgen aan de universiteit van Springfield. Hij kent het universiteitsleven enkel van op tv en meent dat hij er allerlei grappen kan uithalen.
«
»
11:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:40 The Da Vinci Code
Robert Langdon, een Amerikaanse professor die in religieuze symboliek is gespecialiseerd, wordt verdacht van de moord op de conservator van het Louvre.
«
»
16:15 Modern Family
Mitchell probeert de mama van Cameron duidelijk te maken dat hij zich oncomfortabel voelt in haar buurt. Ondertussen maakt Haley, tot grote vreugde van Claire, een einde aan haar relatie met Dylan.
«
»
16:45 Outmatched
De kinderen willen het huis uit gaan en Kay dwingt Mike om nee te zeggen. Hij heeft het echter moeilijk om met hun reactie om te gaan.
«
»
17:10 Breeders
Wanneer de oudere generatie van de familie Worsley wordt getroffen door een onverwacht overlijden, heeft Ava moeite om een groot geheim te bewaren voor Paul.
«
»
17:35 Single Parents
Will is enthousiast om coach van het voetbalteam te worden. Douglas en Angie bespreken hun vriendschap.
«
»
18:05 Bless This Mess
Een roofdier doodt één van de kippen. Mike wil wraak nemen, maar laat Rio niet helpen. Constance vraagt Rudy mee op een date. Hij weigert echter: een vrouw mag immers niet het initiatief nemen.
«
»
18:40 De buurtpolitie: De grote geldroof
Bij een brutale inbraak wordt onder andere een replica van een antiek beeld gestolen. Rechercheurs Eric en Brigitte zetten de achtervolging in.
«
»
20:25 Mission: Impossible
Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden.
«
»
22:30 Extraction
Voormalig CIA-agent Leonard wordt gekidnapt door terroristen. Zijn zoon Harry, die ook bij de CIA werkt, verneemt dat er geen plannen zijn om zijn vader te bevrijden en start zelf een reddingsoperatie
«
»
00:20 Better Things
Sam ondervindt problemen door haar menopauze. Na een avondje uit met de meisjes besluit ze een afspraak te maken bij haar dokter.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers