TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Enchantimals: Verhalen uit Everwilde
Tekenfilm.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:30 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Plop trakteert Smul en Smal op taart. Daarna moet Smul de vaat doen. Smal bedenkt een plannetje waardoor Smul heel graag de vaat zal doen.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Smal wil een gespierde kabouter meenemen naar het bal in het andere kabouterbos. Plop en Smul beginnen meteen te trainen.
«
»
07:00 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een lieve vrouw met een al net zo lieve dochter. Toen de vrouw stierf, hertrouwde haar man met een onaardige vrouw met twee dochters die nog erger waren.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
Klaasje heeft online verschillende kleedjes gekocht. Guus vindt dat niet milieuvriendelijk, al die bestelwagens met pakjes op de baan.
«
»
08:00 K3 Roller Disco
Guus heeft op straat een puppy gevonden die was vastgebonden aan een boom. Omdat hij hem zelf niet kan houden, hoopt hij dat de puppy in de Roller Disco kan blijven.
«
»
08:25 Skilz
De rust is teruggekeerd nu Lara weer terecht is maar iedereen stelt zich wel vragen bij haar verdwijning. Hoe kan het dat iemand met haar gave niet in staat is om te ontsnappen uit een houten kist?
«
»
08:40 Raveleijn
Gevangen in netten liggen de vijf op de grond. Ze proberen de bannelingen uit te leggen dat ze geen kwaad in zich hebben.
«
»
09:05 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Een ruzie tussen Tinneke en Joe escaleert. Tinneke ziet het niet meer zitten en verlaat het ouderlijk huis. Iedereen gaat naar haar op zoek, maar Tinneke is onvindbaar.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 L.A.'s Finest
Een jongeman crasht met zijn auto in het drukke verkeer van Los Angeles, met zijn dode oppas op de achterbank. Rechercheurs Sydney Burnett en Nancy McKenna ontdekken een verband met een drugskartel.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Loïc tussen 2 vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
«
»
14:20 America's Got Talent: The Champions
De winnaar wordt gekroond. Met speciale optredens van special acts en publiekslievelingen. Jury: Howie Mandel, Alesha Dixon, Heidi Klum en Simon Cowell.
«
»
16:00 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
16:35 Cougar Town
Jules is haar job beu en besluit om een nieuwe baan te zoeken.
«
»
16:55 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
17:10 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens en de experts zijn voor de tweede keer te gast in het Stripmuseum in Brussel. Vinden de experts hier tussen de vele voorwerpen van de bezoekers ook waardevolle vondsten?
«
»
18:20 De kotmadam
Koen zit in de eerste kandidatuur economie en studeert zich te pletter. Hij raakt zelfs overspannen. Billy is nog steeds dezelfde losbol. Dit keer heeft hij in een dronken bui een wagentje gekocht.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Staf en Mathias sturen vier bekende collega's richting zuidpool. Sam De Bruyn en Laura Tesoro willen net als Vincent Banic en Bab Buelens als eersten uit een verlaten labo op Antarctica ontsnappen.
«
»
21:05 Spy
Susan Cooper is een pretentieloze analiste die achter de schermen bij de CIA werkt. Wanneer haar partner spoorloos verdwijnt, besluit ze zelf in actie te komen.
«
»
23:15 L.A.'s Finest
Syd en Nancy openen de jacht op een seriemoordenaar die zijn slachtoffers naar afgelegen plaatsen lokt en ze vervolgens live op sociale media vermoordt.
«
»
00:10 Gooische vrouwen
De passionele relatie van Anouk met de schrijver Joost is een regelrechte nachtmerrie geworden. Ze is doodsbang voor de labiele kerel en voelt zich zelfs niet meer veilig in haar eigen huis.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers