TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:25 SOS Piet
Met: Béarnaisesaus bereiden volgens de regels van de kunst. - Hoe kan ik voorkomen dat mijn garnaalkroketten openbarsten? - Tips om oesters te openen.
«
»
16:55 SOS Piet
De steak van Inge wil maar niet lukken, het bladerdeeg van Jacqueline blijft steeds droog en Carine haar chocomousse geraakt niet op punt. Gelukkig is Piet Huysentruyt er om de dames te helpen.
«
»
17:20 SOS Piet
Mayonaise die schift, stoofvleessaus dat te lopend is en biscuits die niet willen rijzen. An, Myriam en Wim roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
«
»
17:50 SOS Piet
Witloof in kaassaus met te veel water, gebakken vis die steeds eer uit elkaar valt en te lopende tiramisu. Piet Huysentruyt heeft de oplossing voor Els, Inge en rebecca.
«
»
18:20 SOS Piet
De botersaus van Marianne wil maar niet binden, Annemarie, de mama van Jessica & Claudia slaagt er niet in een cake te bakken en ook Britt kan wat hulp gebruiken met haar rosbief.
«
»
18:45 Super 50
Muziekshow.
«
»
19:50 Schone schijn
Hyacinth maakt zich zorgen omdat haar uitnodiging voor het verkleedbal van de burgemeester nog niet is toegekomen. Dit jaar wil ze de show te stelen als Marie Antoinette.
«
»
20:20 Schone schijn
Hyacinth is in de beste stemming. Ze bereidt zelfs een echt Engels ontbijt. Richard begrijpt er niets van. Tot de verschrikkelijke waarheid tot hem doordringt: het is vandaag hun huwelijksverjaardag.
«
»
20:55 Schone schijn
Hyacinth heeft het ambitieuze plan om een picknick-party te geven bij de rivier. De gasten moeten daar wel een stukje voor roeien.
«
»
21:25 Schone schijn
Hyacinth geeft Richard skilatten cadeau voor zijn verjaardag. Die ogen namelijk chic op het dak van hun wagen.
«
»
21:55 Schone schijn
Hyacinth en Richard gaan naar een uitverkoop van een landhuis. Terwijl Hyacinth het geweldig vindt om zich tussen de aristrocratie te begeven, maakt Richard zich zorgen over Hyacinths dure smaak.
«
»
22:25 De Planckaerts
Om altijd snel bij zijn pas bevallen Stephanie en drie dagen oude Mageno te kunnen zijn, is Christopher samen met Iluna en Christa bij mémé Clara in Meigem blijven logeren.
«
»
23:10 Dennis
Komische serie.
«
»
23:40 EHBL
Eddy (33) heeft drie jaar geleden het huis van zijn grootouders gekocht en is er onmiddellijk in beginnen werken. Niet veel later leerde hij Nel (42) kennen en nu staat het klussen op een lager pitje.
«
»
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers