TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:04 Teletubbies
Tinky Winky kan niet slapen en gaat buitenspelen zodat hij de andere Teletubbies niet wakker maakt. Maar Tinky Winky zijn stampvoetendansje, boven op de huisheuvel, maakt de anderen toch wakker!
«
»
06:16 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:22 Simon
Animatieserie over een konijnengezin, waarin de brutale Simon met zijn jonge broertje Casper zonder angst alle (herkenbare) dagelijkse problemen en uitdagingen probeert te overwinnen.
«
»
06:28 Bing
Bing maakt zich klaar om naar Sula's huis te gaan, maar hij niest veel en is warm, dus Flop besluit dat Bing beter thuis kan blijven, zodat hij zijn bacterieën niet verspreid.
«
»
06:48 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
06:54 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
07:02 Rintje
Rintje heeft geen zin om zijn kamer op te ruimen en besluit weg te lopen naar een plek waar hij dat nooit meer hoeft te doen: de schuur, lekker rommelig.
«
»
07:08 Pip and Posy
Posy maakt een kroon van Pips knutselwerk en benoemt zichzelf tot koning Posy. Pip speelt graag de rol van onderdaan en bediende en ze hebben dikke pret als Posy bevelen geeft en Pip die uitvoert.
«
»
07:15 Love Monster
Lief Monster heeft voor een regenachtige dag allemaal binnenspelletjes bedacht. Maar helaas gaat de zon ineens toch schijnen.
«
»
07:22 Peppa Pig
De familie Big gaat naar een kinderfestival. Er is van alles te zien en te doen en ze blijven kamperen. Mama Big hoopt dat het niet gaat regenen.
«
»
07:26 Peppa Pig
Het heeft geregend en het terrein van het kinderfestival is bedekt met modder. Mevrouw Konijn past de activiteiten aan en de kinderen kunnen modderkastelen bouwen en met modder schilderen.
«
»
07:31 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
07:44 WieKent De Boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:00 Les Schtroumpfs
Hippe Smurf en Kleermakersmurf ontwerpen een nieuwe outfit voor de Smurfen.
«
»
08:12 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Trex heeft alle tennisballen van Simon opgegeten en heeft vreselijke pijn in z'n buik.
«
»
08:26 Studio Snugger
Onderwerpen: Doorzaagact, Hanengekraai, Kattenpootjesherkenningsapp, Lachcoach, Wasmachinemolen en Luchtverfrisser.
«
»
08:42 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:00 Aap
Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict.
«
»
09:25 Koken met konijnen
Diederik en Ayrton gaan bij Boer Ayoub koeien aaien. Koeien worden rustig van klassieke (viool)muziek. Met z'n drieën vieren ze een pannacotta-popcornparty tussen de koeien.
«
»
09:43 Taarten van Abel
Catalyna (9) woont bij haar opa en oma. Ze wil heel graag een taart maken voor haar moeder 'omdat ze autisme heeft en soms tijd voor zichzelf nodig heeft'.
«
»
10:09 Hoofdzaken
Raf leest een stukje voor uit zijn eigen boek. Valerio maakt van de kapsalon een dansstudio en Julia vertelt over de fijnste herinneringen die ze aan haar vader heeft.
«
»
10:25 Zappdoc: Wat zou jij doen?
De tweeling Roan en Youri (11) gaat na de zomer naar de middelbare school. Youri wil niet langer als twee-eenheid gezien worden en denkt erover om niet bij zijn broer in de klas te gaan.
«
»
10:41 Nog één week
Tristan (11) wordt snel boos, heel boos. Superrot. De enige die hem misschien kan helpen is een hond: Salomon. Honden ruiken het als je boos wordt, nog voordat jij het zelf weet.
«
»
10:57 Beestieboys
Tao en zijn familie nemen samen met Tim en Nicolaas afscheid van poes Torta. Ook wast Nicolaas een naakte cavia en knuffelt Tim met Rambo, het grootste konijn ter wereld.
«
»
11:23 Bad nature
'Bad Nature zoekt Talent' is weer terug met een bijzondere kandidaat: een mestkever die enorme ballen poep vooruit kan rollen. Ondertussen vaart Monty naar IJsland.
«
»
11:29 Klaas kan alles
Klaas krijgt de bijna onmogelijke opdracht om burgemeester te worden, hij gaat een duel aan met Juvat Westendorp op een elektrische motorbike en is voor één dag antiquair.
«
»
11:57 Brainstorm
Wat gebeurt er in je hersenen als je last hebt van geheugenverlies? Hoe werkt het autistische superbrein van cabaretier Fabian? En waarom kan je tijd zo verschillend ervaren?
«
»
12:17 Brainstorm
Hoe bepaalt je brein wat voor kleur je ziet? Wat is de invloed van honger op je hersenen? Kan je iemands aanwezigheid voelen? En wat doet actrice Bobbie Mulder, van de Regels van Floor, om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.
«
»
12:37 Brainstorm
Waarom kan je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Wat gebeurt er in je brein als je nieuwsgierig bent? En hoeveel effect heeft een volle blaas op je hersenen?
«
»
12:58 Brainstorm
Wat is claustrofobie eigenlijk? Waarom vertrouwt je brein de ene persoon wel maar de andere niet? Is de straling van je mobiel gevaarlijk voor je hersenen?
«
»
13:18 Brainstorm
Waarom is pure verveling zo pijnlijk? Hoe zit het eigenlijk met pijn en je brein? Wat hebben je hersenen liever: wortels of chips?
«
»
13:38 Brainstorm
Wordt je hoofd zwaarder als je moet nadenken? Wat is de invloed van water op je hersenen? En waarom houdt ons brein niet van hoodies?
«
»
13:58 Brainstorm
Hoe deden ze 200 jaar geleden hersenonderzoek? Zijn mensen online gemener dan in het echt? Heeft een goudvis ook een geheugen?
«
»
14:19 Dance Camp
Kyra moet leren dansen zodat ze naar Dance Camp kan, het zomerkamp waar ook Tom elk jaar naartoe gaat. Om toegelaten te worden, krijgt Kyra hulp van de stoere hiphopdanser Noah.
«
»
14:36 Brugklas weekoverzicht
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school.
«
»
15:26 Katy
Katy is een wildebras en doet niets liever dan in bomen klimmen. Haar leven verandert voorgoed wanneer ze bij een val haar rug breekt. Ze zal moeten accepteren dat ze nooit meer zal kunnen lopen.
«
»
16:56 Willem Wever
Dit keer worden vragen beantwoord over schapenwol, cyberpesten, spijkerbed en chocopasta.
«
»
17:13 Zapp detective: Politie alert
Kinderen worden weer uitgedaagd om mee te speuren naar een moordenaar. De populaire youtuber Ties Granzier is om het leven gebracht.
«
»
17:28 Topdoks
Rachel en Elbert laten samen hun gebit controleren. Wie houdt het beste zijn gebit schoon? En wat is schoon eigenlijk?
«
»
17:49 Hallo, ik heb kanker
Kelsie neemt afscheid van groep 8 en Marleen ziet tussen de chemokuren door toch nog even haar vriendinnen. Olivier maakt rapper Pjotr in met een potje gamen tijdens een mooi gesprek.
«
»
18:20 Welkom in de Middeleeuwen
De beroemde schilder Jan van Eyck is de hoofdgast en vertelt over de opkomst van de steden, de vooruitgang, maar ook over 'de zwarte dood': de pest.
«
»
18:46 Mollenstreken
Lavezzi Rutjes gaat op zoek naar de Mol. Hij bespreekt in zijn studio de aflevering van de avond ervoor. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Mensjesrechten
Wat nou als je gecyberpest wordt? Voor Rosalie (13) heeft het pesten serieuze gevolgen gehad: leeftijdsgenootjes vertrouwt ze niet meer en ze heeft geen vrienden.
«
»
19:43 3 op Reis
Nienke reist verder over de oude hippietrail. Ze wandelt een etappe van de Lycian Way. Dit is een lange wandelroute langs de zuidkust van Turkije. Haar eindpunt is het verborgen hippiedorpje Kabak.
«
»
20:18 De Gevaarlijkste Wegen
Volkszanger René le Blanc en actrice Imanuelle Grives gaan op avontuur in het beruchte Zuid-Amerikaanse Colombia en gaan op zoek naar het mythische El Dorado.
«
»
21:18 The Spectacular
Bij toeval weet Jeanine de IRA-cel en Fiona op te sporen. Ze zal alleen de aanslag als een gewone moordzaak moeten bewijzen en daarmee haar eigen fout moeten openbaren.
«
»
22:21 Draadstaal
Satirisch sketchprogramma met naast de nieuwe personages ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman.
«
»
22:56 Nachtdieren
Ryanne trekt erop uit in Apeldoorn en omstreken. De sfeer zit er in Apeldoorn meteen lekker in als Ryanne een groepje vrouwen tegen het opvallend lange lijf loopt.
«
»
23:37 Sander en de kloof
Sander vraagt zich af hoe eerlijk 'gelijke kansen' zijn, wanneer een deel van de mensen een voorsprong krijgt van hun ouders. Hoe belangrijk is de plek waar je wieg staat?
«
»
00:22 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 20: NEC - Feyenoord, Heracles - Go Ahead Eagles, PSV - Ajax, Sparta - FC Utrecht en RKC Waalwijk - Fortuna Sittard.
«
»
01:09 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
02:04 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:30 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 20: NEC - Feyenoord, Heracles - Go Ahead Eagles, PSV - Ajax, Sparta - FC Utrecht en RKC Waalwijk - Fortuna Sittard.
«
»
03:12 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:29 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
05:34 Olly the Little White Van
Het is Kerstavond en Eddie, de vrachtwagen moet wat voer naar de dierentuin brengen. Hij kan de heuvel niet oprijden, want het is te steil en te glad. Olly weet raad.
«
»
05:40 Liselotte
Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.
«
»
05:47 Ella, Oscar & Hoo
Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.
«
»
05:57 Hey Duggee
Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers