TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 The Bridge on the River Kwai
Kolonel Nicholson en zijn regiment worden gevangengenomen in een Thais gevangenkamp in de nabijheid van de rivier Kwai. De Japanse kolonel Saïto voert er het bevel.
«
»
13:55 M*A*S*H
Luitenant Bricker heeft de opdracht om een documentaire te draaien over het leven van de chirurgen in uniform.
«
»
14:30 The Passage
Brad en Lila kijken terug op hun verleden als ze aan hun plan voor de bevrijding van Amy werken. De minister van Defensie geeft Horace Guilder het volledige gezag over Project Noah.
«
»
15:20 The Passage
Als Amy symptomen vertoont die erop wijzen dat ze de omslag nadert, roept Brad iedereen bij elkaar. Lila en Sykes werken hard aan een antiviraal medicijn om Amy van Fanning te redden.
«
»
16:15 Motorway Cops
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
«
»
17:25 Motorway Cops
Een geschaarde vrachtwagen veroorzaakt een file waarin vervolgens een fataal ongeluk met twee vrachtwagens gebeurt.
«
»
18:35 Top Gear
Jeremy Clarkson gaat naar Belfast om er de Twingo Renaultsport 133 aan een extreme test te onderwerpen. Guy Ritchie, de ex van Madonna, is de 'Star in a Reasonably Priced Car'.
«
»
19:35 SAS: Who Dares Wins Australia
In een verlaten slachthuis worden de rekruten geconfronteerd met een keuze op leven en dood. Nadien worden ze tot in de vroege uurtjes onderworpen aan een fysieke uithoudingsproef.
«
»
20:35 Ace Ventura - When Nature Calls
Fulton Greenwall overtuigt dierendetective Ace Ventura om een heilige vleermuis terug te vinden. Als het dier niet wordt gevonden, breekt er een oorlog uit tussen twee stammen.
«
»
22:20 Crimi Clowns
Mike is meteen razend populair bij de kinderen. De Marokkanen hebben een klacht ingediend. Ronny geeft de Patron aan bij de politie, waarna hij Katia troost, dronken voert en naar huis meeneemt.
«
»
22:55 Crimi Clowns
Terwijl de Patron in de cel zit, wordt er een sexy videoclipje met Katia opgenomen. Jos den Dief valt de studio binnen. Hij heeft slecht nieuws voor Ronny: Jay kan weer praten.
«
»
23:25 The Real Narcos UK: Blood and Fear
In het Londense Clerkenwell zwaaide de familie Adams jarenlang de plak. De drie broers werden zo machtig dat de veiligheidsdienst MI5 ingeschakeld werd om hun imperium een halt toe te roepen.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers