TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Simpsons
Op zijn sterfbed doet opa een bekentenis aan Homer. Als hij uiteindelijk toch herstelt, beseft hij dat hij een probleem heeft.
«
»
12:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:50 Alice Through the Looking Glass
Wanneer Alice in Wonderland wakker wordt, moet ze door een nieuwe mysterieuze wereld reizen om daar een magische scepter te vinden om de kwaadaardige 'Lord of Time' te stoppen.
«
»
16:50 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Op de onderzoeksafdeling van een universiteit vindt een bizarre moord plaats. Amelia en Kate onderzoeken de zaak. Lincoln vraagt hulp aan een vriend van Sellitto.
«
»
17:40 Siren
Ben en Maddie staan Ryn bij tijdens de levensbedreigende bevalling van haar surrogaat. Helen en Xander brengen het lijk van een hybride naar Beth.
«
»
18:40 Blue Streak
Nadat hij uit de gevangenis werd vrijgelaten, gaat juwelendief Miles Logan op zoek naar de diamant die hij bij zijn arrestatie nog net heeft kunnen verstoppen.
«
»
20:30 Iron Man 2
Zes maanden nadat hij heeft bekendgemaakt dat hij de man achter Iron Man is, wordt multimiljardair en uitvinder Tony Stark geconfronteerd met een machtige nieuwe vijand.
«
»
22:50 Clarice
Clarice wordt gedrogeerd en vastgebonden aan een ziekenhuisbed door een seriemoordenaar met een medische achtergrond. Ze krijgt al gauw last van levensechte hallucinaties.
«
»
23:40 Clarice
Na de intense gebeurtenissen met Marilyn Felker werd Clarice op non-actief gezet. Ze gaat langs bij Ruth Martin om aan te tonen dat ze er klaar voor is om opnieuw aan de slag te gaan.
«
»
00:30 The Fix
Sevvy moet voor de rechtbank verschijnen, maar is spoorloos. Maya heeft een gesprek met Lindsay, de zus van Jessica Meyer.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers