TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Love Bites
Drie vrijgezelle heren wagen hun kans in de keuken van Scarlett in de hoop een date te winnen met de 22-jarige Clara. Wie slaagt erin haar hart te veroveren?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
13:25 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
14:15 Your Home Made Perfect
Laura Jane Clark en Robert Jamison nemen het tegen elkaar op om de woning van boekhouders Mimi en Luke te mogen renoveren. Hun huis met terras in Grantham barst stilaan uit zijn voegen.
«
»
15:20 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
15:50 I Found the Gown
Drie bruiden die op zoek zijn naar een koopje bezoeken VOWS in de hoop hun droomjurk te vinden. Deborah probeert met een klein budget toch de perfecte jurk te vinden.
«
»
16:20 Helse bruiden
Aleshia forceert haar echtgenoot om een ballade voor haar te zingen. Yovanna kan het niet laten haar bruidsmeisjes uit te kafferen en organiseert een duizelingwekkend duur feestje.
«
»
17:10 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op enkele extreme verhalen. Zoals dat van onder meer huisbaas Paul Bloom uit Londen.
«
»
18:10 Steenrijk, straatarm
Schoenenontwerpster Zeynep Dag en haar personal assistant Roby verruilen hun suite in Parijs voor de sociale huurwoning van de familie Nieuweboer uit Den Helder.
«
»
19:10 Supernanny US
Ian en Jamie hebben samen vier kinderen: Julian (11), Gianna (10), Ava (8) en Lola (6). Julian en zijn zussen zijn ongehoorzaam, proberen hun eigen wil door te drijven en vitten voortdurend op elkaar.
«
»
20:05 Spice Girls: How Girl Power Changed the World
Officieel gingen de Spice Girls nooit uit elkaar, maar rond de eeuwwisseling kozen de dames wel voor een solocarrière en het stichten van een gezin.
«
»
21:05 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony snelt twee automobilisten te hulp die zich door het zware regenweer vastreden in de modder. Hij trommelt zijn collega op om ook de laatste bestelwagen uit het slijk te halen.
«
»
22:00 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
23:05 Comedy Live: Wouter Deprez - Levend en vers
Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen.
«
»
00:55 F-16
Wat gebeurt er wanneer een F-16 piloot in vijandelijk gebied crasht en in handen komt van de vijand? Piloot Sprinkler wordt gevolgd wanneer hij voor het eerst meevliegt tijdens het nationaal défilé.
«
»
01:55 Surgeons: At the Edge of Life
Een chirurgisch team geleid door uroloog en transplantatiechirurg Liam McCarthy transplanteert de nier van een vader naar zijn zoontje. Kindercardioloog David Barron staat voor een marathonoperatie.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers