TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Taarten van Staf
Victoria wil graag een taart bakken voor Gerrit om hem te bedanken dat hij haar van de verdrinkingsdood heeft gered. Gerrit is ondertussen een vriend van de familie geworden.
«
»
06:10 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy probeert erachter te komen wie er anoniem geschenken brengt bij elke oogstmaan. Poppy probeert een mislukte feestdag te redden, maar haar pogingen zijn tevergeefs.
«
»
07:00 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
07:55 VLOGLAB #Stories
Magazine.
«
»
08:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:45 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Vettige Jean maakt reclame voor Filipijnse vrouwen en dat heeft veel succes bij een aantal heren. Nonkel Jef wil met Odette naar de stad gaan.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Gooische vrouwen
Willemijn maakt met haar 'nieuwe' liefde een gepassioneerde weg langs het verleden. Ook Cheryl valt als een blok voor een liefde van lang geleden.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Ethias Cross
Voor deze zesde manche van de Ethias Cross trekken de veldrijders naar Essen. Vorig jaar won Mathieu van der Poel - die dit jaar afwezig zal zijn - voor Quinten Hermans en de Brit Tom Pidcock.
«
»
16:25 Vaiana
Vaar de oceaan over met de dappere Vaiana en halfgod Maui. Wanneer een vreselijke vloek het idyllische eiland van Vaiana's stam bereikt, besluit ze de oorzaak van de vloek te dwingen haar te helpen.
«
»
18:20 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
Wie heeft het juiste gevoel voor stijl, is op de hoogte van de laatste woontrends en weet alles perfect te combineren? De vakjury kiest vandaag het VTWonen interieurtalent van 2021.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 K3, een nieuw begin
Camera's volgen de eerste weken van Hanne, Marthe en het kersverse K3'tje Julia. Met ook een unieke blik achter de schermen bij de clipopnames en de voorbereidingen voor het nieuwe K3-album.
«
»
20:55 Johnny English Strikes Again
Na een cyberaanval liggen de identiteitsgegevens van alle Britse geheim agenten zomaar voor het grijpen. De gepensioneerde spion Johnny English blijkt de laatste hoop van de Britse geheime dienst.
«
»
22:45 Cool Runnings
Vier Jamaicaanse atleten willen deelnemen aan de Olympische Winterspelen. Ze vormen een bobsleeteam en roepen de hulp in van Irv Blitzer, een voormalige en aan lagerwal geraakte bobsleekampioen.
«
»
00:45 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
Wie heeft het juiste gevoel voor stijl, is op de hoogte van de laatste woontrends en weet alles perfect te combineren? De vakjury kiest vandaag het VTWonen interieurtalent van 2021.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Maya!
Er wordt een wedstrijd gehouden wie de grootste pollenbal kan maken. Maya en Willy doen hun best, maar het lukt niet goed. Dan ontmoeten ze Apesa, een zwarte bij, die een kei is in pollenballen.
«
»
05:25 Taarten van Staf
Martin wil graag een taart bakken voor zijn nonkel Marc, die voor hem een ontmoeting met zijn grote idool wist te regelen.
«
»
05:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers