TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Big Bang Theory
Raj vindt een nieuwe liefde, maar ontdekt dat zij een groot geheim heeft. Sheldon huurt zijn oude kamer om in te werken en maakt Leonard gek door een modelhuurder te zijn.
«
»
14:30 Christmas Cupcakes
Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Kim en Gina. De zussen kunnen het niet goed met elkaar vinden, maar zullen nu moeten samenwerken om de familiebakkerij te redden.
«
»
16:25 Proven Innocent
Madeline en haar team nemen de verdediging op zich van Daniel Hernandez, die beschuldigd wordt van verkrachting en moord.
«
»
17:25 Proven Innocent
Een Navy-commandant wordt ervan beschuldigd zijn overste te hebben vermoord. Madeline en haar team moeten zijn onschuld zien te bewijzen. Bellows zet een belangrijke stap in het dossier van Rosemary.
«
»
18:25 Zootropolis
Zootopia is een grote stad, waar zowel roofdieren als prooien in harmonie met elkaar wonen. De sluwe vos Nick Wilde moet op de vlucht slaan wanneer hij beschuldigd wordt van een misdaad.
«
»
20:25 Kursk
In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk naar de bodem van de Barentszzee. Aan boord weten slechts 23 bemanningsleden zich in veiligheid te brengen.
«
»
22:40 Superbad
Evan en Seth zijn beste vrienden. Binnenkort studeren ze af aan de middelbare school. Voordat ze ieder hun eigen weg gaan, willen ze eerst nog een vriendin aan de haak te slaan.
«
»
00:50 American Horror Story
Nu de gruwelen van de nacht achter de rug zijn, krijgen de overlevenden te maken met de nasleep van hun keuzes.
«
»
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers