TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Love Bites
Izzie, George en Rahi nemen het in de keuken van Scarlett tegen elkaar op voor een date met de 24-jarige stewardess Jasmine. Wie weet haar omver te blazen met zijn menu?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
12:40 Love Bites
Charlie, Jessica en Summer proberen de vrijgezel van vanavond te overtuigen met hun culinaire vaardigheden. Wie wint een date?
«
»
13:40 Rich House, Poor House
Reality-show.
«
»
14:35 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
15:35 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:35 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
17:35 Hotter Than My Daughter NL
De 28-jarige Lisa heeft haar moeder Yvette opgegeven. Yvette is onlangs oma geworden en daarom vindt Lisa het de hoogste tijd dat haar moeder afscheid neemt van haar rock- en gothicstijl.
«
»
18:35 Foodtruck Gezocht
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck op te starten. Het enige probleem is dat ze weinig ervaring hebben met koken en ze niet erg handig zijn in klussen.
«
»
19:30 Familie Gillis: Massa is kassa
Peter loopt nog steeds rond met een zak vol keurmerkstickers. Hij heeft vijfduizend vakantieverblijven op zijn naam staan, maar nog niet één sticker kunnen plakken.
«
»
20:25 War for the Planet of the Apes
Caesar en zijn apen wonen vredig in de bossen rond San Francisco, tot een vredelievend gebaar van Caesar onbedoeld tot een bloedbad leidt. De oorlog tussen mens en aap wakkert weer aan.
«
»
23:00 Dante's Peak
Vulkanoloog Harry Dalton waarschuwt voor een op handen zijnde vulkaanuitbarsting en dringt aan op de evacuatie van het dorpje Dante's Peak. Alleen burgemeester Rachel Wando neemt Dalton serieus.
«
»
01:00 999: What's Your Emergency?
De politie van Wiltshire ontvangt drie keer zo veel meldingen van voyeurisme dan andere diensten in het Verenigd Koninkrijk. Deze seksuele misdrijven worden onderzocht.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vranckx' (Canvas)

In het veeleisende China is het moeilijk om jong en onbezonnen te zijn. Drie creatieve adolescenten verzetten zich elk op hun manier tegen de verwachtingen van de maatschappij en het jachtige leven. Ze streven vrijheid en individualiteit na via vogue dancing, TikTok en Tangping of liggend protest. Zo gaan ze op zoek naar hun eigen plek in de toekomst van China.

'Vranckx', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers