TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle en Xena zijn uitgenodigd op het vredesfestival rond het standbeeld van de godin Pax.
«
»
14:00 Xena, The Warrior Princess
Seraphin, een vriendin van Gabrielle, is volledig in de ban van Callisto. Ze is zelfs bereid haar leven te offeren voor de wedergeboorte van Hope.
«
»
15:00 Relic Hunter
In de jungle van Birma zijn de gereputeerde wetenschapster Joan Wyatt en haar team verdwenen.
«
»
15:55 My Wife and Kids
Michael is opgetogen om naar een klasreünie te gaan. Maar dan wordt hij uitgedaagd door een vroegere rivaal voor een danswedstrijd. En daar zet hij niet zijn beste beentje voor.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Jr. is zo onder de indruk van de baby, dat hij ervan overtuigd is dat hij niet goed genoeg is om voor zijn eigen zoon te zorgen.
«
»
16:55 My Wife and Kids
Michael praat in op Jr. om te komen pokeren en Vanessa en de baby thuis te laten. Maar hij had er niet op gerekend dat Jr. Jay zou meebrengen.
«
»
17:25 How I Met Your Mother
Ted heeft een date met een van zijn studenten. Wanneer hij bij haar aankomt, blijkt haar kamergenote hem nog meer te bevallen. Ondertussen staat Barney voor een moeilijke keuze.
«
»
17:50 Highway Cops
Enkele toeristen die houden van snelheid komen in de problemen wanneer ze een bocht net iets te snel ingaan.
«
»
18:25 Highway Cops
Nabij Dunedin, op het Zuidereiland, probeert een man de politie ervan te overtuigen dat hij niet gedronken heeft. En een fietser krijgt les over het verkeersreglement.
«
»
18:55 The Selection USA
De overgebleven kandidaten moeten een veldoefening uitvoeren, in het leger algemeen bekend als een FTX. Alles wat ze tot nu toe geleerd hebben moet toegepast worden om te slagen voor de oefening.
«
»
19:45 Foute vrienden
Jeron, Begijn, Thomas en Christophe trekken naar de Ardennen. In La Roche moeten ze, verkleed als soldaat, uitleg geven aan toeristen over een beroemde Amerikaanse tank.
«
»
20:25 Game of Thrones
Daenerys eist loyaliteit van de overblijvende Lannister-soldaten, Jon bedenkt een gewaagd plan en Cersei broedt op wraak.
«
»
21:35 Game of Thrones
De spanningen tussen Arya en Sansa lopen hoog op. Tyrion geeft raad aan Daenerys. Achter de Muur probeert John een Wight te vangen als bewijs dat de White Walkers echt bestaan.
«
»
22:55 Game of Thrones
Cersei vraagt Jon om neutraal te zijn, maar hij houdt zijn belofte aan Daenerys in ere. Samwell komt aan in Winterfell en start een discussie met Bran over de afkomst van Jon.
«
»
00:25 Trigger Happy
Tijdens een interview met voormalig zwemkampioene Brigitte Becue stoort Tom zich aan een klungelende klankman. Voormalig politicus Jef Tavernier bewijst dat hij hulp biedt aan de man in de straat.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers