TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:31 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:36 Sesamstraat
Pino pakt zijn koffer in. Hij maakt er een spelletje van.
«
»
06:51 Nijntje en vriendjes
Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes.
«
»
06:56 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias gaan de Olympische Hondenspelen nadoen. De winnaar kan een heerlijke hondenkoekjestrofee winnen. Het laatste onderdeel is hardlopen. Wie dat wint, wint alles.
«
»
07:02 Pip and Posy
Als Pip en Posy hun grappige spel tot een voorstelling willen maken, krijgt Pip last van plankenkoorts en kan hij niet verder spelen.
«
»
07:09 Love Monster
Lief Monster maakt zich in de donkere nacht zorgen over geluiden op zolder.
«
»
07:16 Peppa Pig
Opa Big heeft Peppa en George meegenomen om een dagje te gaan zeilen. Wanneer ze ontdekken dat de boot van opa Big gezonken is, gaan ze met opie Konijn en zijn hovercraft de zee op.
«
»
07:20 Peppa Pig
Peppa krijgt haar eerste peuterklas-ster voor een mooie tekening die ze heeft gemaakt van haar huis.
«
»
07:25 De Wereld van Zappelin
Feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer.
«
»
07:41 Jojo & Ouma
Jojo mag met Ouma mee naar de kapper.
«
»
07:52 Les Schtroumpfs
Azral heeft Gargamel gehypnotiseerd en de Smurfen moeten helpen hem te bevrijden.
«
»
08:04 De magische auto
Xander is mega fan van zijn speelgoedtank. Stel je voor dat hij in een echte zou mogen rijden. Als hij samen met Soy in de magische auto stapt, komt die droom uit.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:23 Trex
Zal Trexlandia eindelijk gebouwd worden?
«
»
08:29 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
09:05 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:33 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Wist je dat er in Nederland zo'n 100.000 kinderen zijn die het thuis niet makkelijk hebben? Voor deze kinderen is het heel fijn om af en toe niet aan thuis te denken.
«
»
09:43 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
10:01 Mees Kees
Als alle elektrische apparaten hem thuis tegenwerken, besluit Mees Kees in de hut te gaan slapen die hij met de klas heeft gebouwd in het bos.
«
»
10:26 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar n ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
10:57 Dierendetectives
USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken.
«
»
11:23 Betreden Op Eigen Risico
We spelen tikkertje met Joran Brawz en Fouaad verrast zijn vriend met een middagje gamen in de gamehal.
«
»
11:48 De Boomhut Battle
We zijn op de melkveeboerderij van de familie Kloosterboer in Deventer. Tussen de koeien en varkens wonen vader Geertjan en moeder Nathalie en hun drie zoons: Finn, Mats en Kai.
«
»
12:15 Ninja Nanny
Joaquim distantieert zich steeds meer van de manier waarop de Ninja's commercieel worden uitgebuit en richt een eigen Ninja-fanclub op.
«
»
12:40 Alleen op de wereld marathon
Vondeling Remi gaat mee met Vitalis, een oude man die met zijn dieren rondtrekt met een busje. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi door alle ups en downs zijn geluk vindt.
«
»
12:41 Alleen op de wereld
Op Remi's elfde verjaardag komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Remi is blij om hem te zien, maar is Jerome wel zo blij met Remi? Hij neemt Remi mee voor een ritje in zijn grote vrachtwagen.
«
»
12:51 Alleen op de wereld
Remi wacht op het pompstation tot zijn moeder hem komt ophalen. Intussen verdient hij geld om de benzine te betalen.
«
»
13:01 Alleen op de wereld
Remi gaat met Vitalis en de dieren mee. Hij begint een nieuw leven, en hij moet veel nieuwe dingen leren. Want hoe doe je dat, als je geen huis hebt en niet naar school gaat?
«
»
13:11 Alleen op de wereld
Remi, Dolce, Zerbino en Appie gaan Vitalis ophalen bij het politiebureau, maar ze krijgen hem niet zomaar mee. Een agent verhoort Remi en wil hem in een kindertehuis stoppen.
«
»
13:21 Alleen op de wereld
Zerbino is een hond die altijd beweegt. Maar nu ligt hij stil, doodstil. Want de dieren hebben honger. Remi heeft geld nodig om eten te kopen.
«
»
13:31 Alleen op de wereld
Remi en de dieren mogen mee op de boot van Fanny, die met haar zoon Arthur een zeiltocht maakt. Fanny is voor Remi net zo lief als voor haar zoon. En Arthur, die verlamd is, wordt Remi's beste vriend.
«
»
13:40 Alleen op de wereld
Oom James komt langs op zijn speedboot en Remi en Arthur mogen een stukje meevaren. Remi en James binden Arthur stevig vast op het achterdek. Maar de speedboot gaat hard!
«
»
13:50 Alleen op de wereld
Remi hoort Remi dat Vitalis weer vrij is en hem zoekt. Hij is blij en verdrietig tegelijk. Fanny nodigt Remi uit om bij haar en Arthur te blijven. Maar Vitalis is al onderweg om Remi op te halen.
«
»
14:00 Alleen op de wereld
Tijdens een optreden in de stromende regen wordt Appie zo ziek dat hij onmiddellijk naar de dierendokter moet. Maar er is geen geld. Wat moeten ze doen om het varken te redden?
«
»
14:10 Alleen op de wereld
Vitalis wil Remi verwennen en neemt hem mee naar de opera. Remi is betoverd door de muziek en kostuums. Maar waarom worden ze opeens achtervolgd door mensen die een handtekening willen van Vitalis?
«
»
14:21 Zapp Your Planet
Bioloog Hilmar duikt kopje onder om te onderzoeken welke nachtkwal de mooiste lichtgevende kleuren heeft. Wint de zeedruif het van de Amerikaanse ribkwal?
«
»
14:43 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:35 Ride Like a Girl
Het verhaal van Michelle Payne, de eerste vrouwelijke jockey die de Melbourne Cup won, maar die doorheen de jaren vaak moest afrekenen met vooroordelen.
«
»
17:04 Topdoks
Medisch kinderprogramma. Rachel en dokter Elbert laten zien hoe briljant je lichaam werkt, maar ook wat er gebeurt als het soms misgaat.
«
»
17:12 Tussen Kop en Staart
Wat voor dierenpoep heeft Elbert meegenomen in het potje water? Wat heeft een ijsbeer wel en wij niet? Waarom kijkt Mozes zo schuldig tijdens de #mozeschallenge?
«
»
17:38 Willem Wever
Dit keer worden vragen beantwoord over schapenwol, cyberpesten, spijkerbed en chocopasta.
«
»
17:55 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen om een volledige veerboot te maken. Tim kijkt wat er gebeurt als je van een rijdende kar afspringt.
«
»
18:22 Vrolijke Kerst
Lucas maakt kennis met de andere bewoners van zijn nieuwe huis. Hij vindt het wel gezellig om een badkamer te delen, maar zijn moeder kan onmogelijk poepen op een wc die geen deur heeft.
«
»
18:33 Hands Up
De duo's, bestaande uit dove en slechthorende kinderen en BN'ers, voeren opdrachten uit waarbij ze alleen mogen praten met elkaar in gebarentaal. Wie zit op dezelfde golflengte?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Family Drop
Lienke en Kayleigh strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim coachen hun families door een aantal hele verrassende opdrachten heen.
«
»
19:55 Vlogmania
Wanneer de familie Kick een vlog maakt over hun bezoek aan het pretpark, probeert vader Kick de vlog-kijkers zo veel mogelijk entertainment te bieden.
«
»
20:05 De regels van Floor
De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop.
«
»
20:25 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m vrouwen, 1500m mannen, 1000m vrouwen, massastart mannen en ploegenachtervolging vrouwen.
«
»
21:06 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m vrouwen, 1500m mannen, 1000m vrouwen, massastart mannen en ploegenachtervolging vrouwen.
«
»
21:47 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m vrouwen, 1500m mannen, 1000m vrouwen, massastart mannen en ploegenachtervolging vrouwen.
«
»
22:33 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m vrouwen, 1500m mannen, 1000m vrouwen, massastart mannen en ploegenachtervolging vrouwen.
«
»
23:09 NOS Sport: Schaatsen WC Calgary
Met vanavond: 500m vrouwen, 1500m mannen, 1000m vrouwen, massastart mannen en ploegenachtervolging vrouwen.
«
»
23:57 Song van het jaar
Met liveoptredens van d artiesten die in 2021 zijn doorgebroken. Met onder anderen Froukje, S10 en Goldband.
«
»
00:57 First dates
Abbie is een 20-jarige studente geschiedenis. Deze afstammeling van Henry VIII zoekt 'een leuke man in de toekomst, niet een nare man in het verleden'.
«
»
01:51 First dates
Na handenvol geld te hebben uitgegeven aan een billift is de 27-jarige accountant in opleiding Ruth heel tevreden met haar achterste, maar het trekt wel de verkeerde mannen aan.
«
»
02:37 First dates
De van voetbal bezeten kapper Matt is op zoek naar een 'glamoureus meisje-meisje'. Zijn date is ook kapster.
«
»
03:24 First dates
De 35-jarige treinmachinist Dean hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen, maar hij is heel slecht in het lezen van signalen.
«
»
04:10 First dates
Grafisch ontwerper Chris wil een vrouw vinden 'voor wie hij in zijn onderbroek kan dansen'. Hij heeft een date met voormalig tennisprof Lucy. Jack denkt precies te weten wat vrouwen willen.
«
»
04:57 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
05:17 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers