
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
06:10 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
07:00 | Apero-Dining |
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
07:30 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
08:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
08:35 | A la carte |
In deze aflevering maakt Johan een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
09:10 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
09:55 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
10:45 | De Gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
11:35 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
12:35 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
13:05 | De Zoete Zonde |
Melon glow, zo heet het topdessert dat Roger van Damme vandaag voor jullie zal maken.
«
»
13:30 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
14:00 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
15:05 | De sterrenkaart |
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
15:35 | Bal National |
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
16:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
16:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
17:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
17:45 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
18:25 | De Gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
19:11 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
19:35 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
20:40 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
21:00 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
21:40 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
23:00 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
23:35 | De Gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
00:20 | Soep! |
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
00:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
01:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
01:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
02:00 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
02:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
03:10 | De Gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
03:55 | A la carte |
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
04:25 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
05:10 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
05:25 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»