TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:15 Hallo K3
Wanneer Karen ontdekt dat ze niet is uitgenodigd op haar klasreünie, is Kristel ervan overtuigd dat het komt omdat Karen zo grof en betweterig is. Karen wil het niet geloven.
«
»
06:50 Hallo K3
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom, tegen de zin van Karen, een poetsplanning op te stellen.
«
»
07:20 Raveleijn
In een explosie van hoefgetrappel, galopperen vier glanzende paarden met vier ruiters op hun rug, aan de andere kant de poort uit. Verbaasd en verschrikt kijken de vier broers en zussen elkaar aan.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Tarzan en Jane
Tekenfilm.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:05 Nonkel Jef
Odette heeft met het prijzengeld een microgolfoven gekocht. Louis denkt dat Magda een verhouding heeft met Cyriel.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Chicago Fire
Een beller in nood vertrouwt op Kidd om zichzelf en haar broer te redden. Iedereen helpt Cruz om zich voor te bereiden op zijn nakende vaderschap.
«
»
12:20 Drive
Compilatie van de eerste jaargang van dit automagazine dat een eigenzinnige, positieve blik gooit op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
14:20 Lego Masters Australia
In de halve finale krijgen de teams vijf minuten om zoveel mogelijk blokjes te verzamelen van een kapotgeslagen motorfiets. Nadien krijgen ze vier uur de tijd om er een unieke creatie mee te maken.
«
»
16:05 Fresh off the Boat
Jessica worstelt met haar beeld van de toekomst nu de jongens elk een doel voor ogen lijken te hebben.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
17:15 K3, een nieuw begin
Camera's volgen de eerste weken van Hanne, Marthe en het kersverse K3'tje Julia.
«
»
18:15 De kotmadam
Na een jarenlange carrière aan de kassa van de plaatselijke supermarkt beslist Jeanne Piens om zich in het zelfstandig ondernemerschap te storten.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Ingeborg Sergeant vormt een team met 'Bartje' Christophe Stienlet, een heuse 'Schuif Af'-reünie dus. Ze nemen het op tegen Maarten en Dorothee van de ochtendshow op Qmusic.
«
»
21:00 De Bende van Jan de Lichte
Eén jaar later: de werken aan de weg zijn voltooid en hoe groot de welvaart in de stad ook is, de ellende in het kamp bij de bannelingen is des te groter.
«
»
22:05 Telefacts
Jonge kinderen die spelen met gender en daarbij alle ogen naar zich toezuigen op een podium. 'Telefacts' volgt enkele kinderen die de aandacht trekken als echte dragqueens.
«
»
23:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Willemijn maakt met haar 'nieuwe' liefde een gepassioneerde weg langs het verleden. Ook Cheryl valt als een blok voor een liefde van lang geleden.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken hoe je stiekem televisie kan kijken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers