TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Slim Afvallen
Chef-kok Stacie Stewart helpt de afvallers door smakelijke maaltijden te bereiden die binnen hun dieet passen
«
»
14:20 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
15:10 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
In deze halve finale worden de vier interieurtalenten verdeeld in twee duo's. Alles draait rond samenwerking en de vraag of twee verschillende stylingvisies samengebracht kunnen worden.
«
»
15:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
16:15 Blind getrouwd: Australië
Op het laatste etentje staat de Honesty Box centraal. Durft iedereen bloedeerlijk te zijn tegen zijn of haar partner? En heeft Bryce nu wel of niet een geheime vriendin?
«
»
17:35 Blind getrouwd: Australië
Het is zo ver. Alle koppels moeten definitief beslissen of ze hun geloften wel of niet zullen hernieuwen. Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
«
»
19:00 Steenrijk, straatarm
Lukt het Bianca & Ruud om een week te leven van een voedselbankpakket? En kan de familie Van der Laan nu eindelijk onbezorgd genieten van alle luxe om zich heen?
«
»
19:55 Ik vertrek uit Vlaanderen
Per jaar verlaten zo'n 35.000 landgenoten België voor een leven in het buitenland. Dat zijn er bijna 100 per dag. Maar is het gras ook altijd groener aan de overkant? En is het het risico waard?
«
»
21:00 BV Darts
In de tweede halve finale strijden Hannelore Simoens, Kenji Gooris en Kamal Kharmach voor de twee overgebleven finaleplaatsen.
«
»
23:25 Pech Onderweg
Anthony schiet een dame te hulp die werd aangereden. Wegenwachter Christian helpt een vrouw met een aparte hobby: geocaching. Maar de fietscomputer van haar elektrische fiets heeft het begeven.
«
»
00:30 Uit de Kleren
Twee singles kleden elkaar uit tot in hun ondergoed. Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren ze elkaar in 30 minuten beter kennen.
«
»
01:05 Sex, Knives and Liposuction
Cherry (40) vraagt zich af of een chirurgische ingreep iets voor haar zou zijn. Om te zien wat er mogelijk is, reist ze rond en praat ze met vrouwen die jaarlijks cosmetische ingrepen uitvoeren.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers