TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
14:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
15:55 EHBL
Lut en Ludo kochten een bouwgrond in Sint-Laureins-Berchem. Ludo bouwde er eigenhandig een huis op, maar hij vergat de afwerking. Lut en vooral ook Kim, één van de drie kinderen, is het grondig beu.
«
»
16:25 SOS Piet
Carl wil zijn vrienden een lekkere bouilli voorschotelen. - Tinne wil croque madames maken maar 50 stuks tegelijk, is niet gemakkelijk. - Stephanie en haar zoontjes hun chocorijstpap is nogal krokant.
«
»
16:50 SOS Piet
Wanneer Guy lotte bakt, is de vis vanbuiten aangebrand en vanbinnen nog helemaal rauw. - Veerle heeft een probleem met varkenshersentjes. - Andrea wil haar icing om taarten te versieren zelf maken.
«
»
17:15 SOS Piet
Monique's varkensgebraad is veel te droog. Jolijda wil boontjes steriliseren, maar dat lukt niet zo goed. De quenelles van mascarponemousse van Jan mislukken meestal.
«
»
17:50 SOS Piet
Benoit heeft problemen met rog klaarmaken. - Noëls zelfgemaakte eendenborst is geen hoogvlieger. - Lieselotte en Jasmine slagen er niet in om het perfecte rijstgebakje uit de oven te toveren.
«
»
18:15 SOS Piet
Twee jaar geleden heeft Andy een lekker vispotje gegeten in Spanje: zarzuela. - Hilde haar kipnuggets zijn smaakloos. - Scoutsleidster Hilde wil pannenkoeken met banaan bakken voor haar kapoenen.
«
»
18:50 Super 50
Muziekshow.
«
»
19:45 Schone schijn
De vader van Hyacinth is gewond geraakt terwijl hij de melkvrouw achterna zat op de fiets. Hij werd naakt gevonden en ligt nu zwaar bedwelmd in het ziekenhuis.
«
»
20:20 Schone schijn
Hyacinth heeft de dominee en zijn vrouw op de thee uitgenodigd. Zoals steeds heeft ze de zaak tot in de puntjes uitgekiend.
«
»
20:50 Schone schijn
Hyacinth kijkt ernaar uit om wat cultuur op te snuiven op haar favoriete landgoed, Carldon Hall.
«
»
21:20 Schone schijn
De problemen van Hyacinth worden torenhoog wanneer ze zich moet onderhouden met raadslid Nugent.
«
»
21:50 Schone schijn
Hyacinth is de geknipte persoon om een speciale lunch voor te zitten in het parochiehuis. Haar sociale status komt echter in gevaar wanneer Daisy Onslow jaloers wil maken.
«
»
22:20 De Planckaerts
Langzaam worden de dieren en de mensen wakker op de Planckaertberg, de ene al met minder tegenzin dan de andere. De plicht roept het hardst voor Christopher. Hij moet op tijd op zijn eerste werf zijn.
«
»
23:10 Dennis
Hoewel Nadine geen enkele reden tot ongerustheid heeft, vraagt ze zich opeens af of haar vriend Frederik wel te vertrouwen is.
«
»
23:35 EHBL
Lut en Ludo kochten een bouwgrond in Sint-Laureins-Berchem. Ludo bouwde er eigenhandig een huis op, maar hij vergat de afwerking. Lut en vooral ook Kim, één van de drie kinderen, is het grondig beu.
«
»
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers